Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do pozajmice novca

Kako do pozajmice novca i o čemu ona ovisi

Vaša kreditna povijest zapis je o tome kako ste s vremenom upravljali kreditom. Uključuje kreditne račune koje ste otvorili ili zatvorili, kao i vašu povijest otplate tijekom zadnjih 7-10 godina. Te podatke pružaju vaši zajmodavci, kao i agencije za prikupljanje i vladine agencije, da bi ih zatim mogli bodovati i prijaviti.

Dobra kreditna ocjena pokazuje da ste odgovorno upravljali svojim dugovima i dosljedno izvršavali na vrijeme plaćanja svakog mjeseca. Vaša kreditna ocjena bitna je jer može utjecati na vašu kamatnu stopu, rok i kreditni limit. Što je veći vaš kreditni rezultat, to ćete više moći posuditi i nižu kamatnu stopu biste mogli primiti i ovisi o tome na koji čete naćin ostvariti to kako do pozajmice novca. Na primjer, s dobrom ili izvrsnom kreditnom ocjenom mogli biste se kvalificirati za nižu kamatnu stopu i mjesečnu uplatu na zajam od 15 000 USD.

Primjer u nastavku objašnjava kako vaša kreditna sposobnost može utjecati na godišnju postotnu stopu (APR) i mjesečnu uplatu te to kako do pozajmice novca. Prikazane cijene su samo u ilustrativne svrhe. Dobra kreditna sposobnost može utjecati na kamatne stope, što je bolja vaša kreditna ocjena, to vaše opcije kamatnih stopa mogu biti bolje.

Vaša kreditna ocjena odražava koliko ste dobro upravljali kreditnom karticom. Troznamenkasti rezultat, koji se ponekad naziva i FICO® rezultat, obično se kreće od 300-850. Svaka od 3 agencije za kreditno izvještavanje koristi različite sustave bodovanja, tako da se rezultat koji dobijete od svake agencije može razlikovati. Da biste razumijeli kako se bodovi mogu razlikovati, pogledajte kako razumijeti bodove.

Kako do pozajmice novca i kakve veze ima kapacitet sa time

Kapacitet je pokazatelj vjerojatnosti i dosljednosti da ćete moći izvršiti plaćanja na novom kreditnom računu i što je glavni pokazatelj gdje i kako do pozajmice novca. Zajmodavci koriste različite čimbenike kako bi utvrdili vašu sposobnost otplate, uključujući mjesečni prihod i financijske obveze poput plaćanja zajma, stanarine i drugih računa. Ovaj izračun je vaš omjer duga i prihoda (DTI), što je postotak vašeg mjesečnog dohotka koji ide prema troškovima poput najamnine i plaćanja zajma ili kreditne kartice.

Zajmodavci gledaju vaš omjer duga i prihoda (DTI) kada ocjenjuju vašu kreditnu prijavu kako bi procijenili jeste li u mogućnosti ispuniti sve uvjete potrebne za novi način kako do pozajmice novca. Nizak DTI omjer dobar je pokazatelj da imate dovoljno prihoda za podmirivanje trenutnih mjesečnih obveza, brigu o dodatnim ili neočekivanim troškovima i dodatna plaćanja svaki mjesec na novi kreditni račun. Nakon što izračunate svoj omjer DTI, poželjet ćete razumjeti kako ga zajmodavci pregledavaju kad razmatraju vašu prijavu.

Npr., vaš omjer duga i dohotka može utjecati na to koliko povoljno zajmodavci gledaju na vašu prijavu. 35% ili manje: Izgled dobro – U odnosu na vaš prihod, vaš je dug na upravljivoj razini. Upravljate svojim dugom na odgovarajući način, ali možda biste trebali razmisliti o smanjenju DTI-a. To bi vas moglo dovesti u bolji položaj za podmirivanje nepredviđenih troškova. Ako se želite zadužiti, imajte na umu da zajmodavci mogu tražiti dodatne kriterije za ispunjavanje uvjeta.

Kako do pozajmice novca i koji su uvjeti istog

Zajmodavci procjenjuju kapital koji imate kada se prijavljujete za velike kreditne račune, poput hipoteke, glavnice ili osobnog zajma. Kapital predstavlja imovinu kojom biste mogli otplatiti zajam ako izgubite posao ili doživite financijski zastoj i pomaže vam pri odabiru kako do pozajmice novca.

Kapital je obično vaša štednja, ulaganja ili umirovljenički računi, ali može uključivati ​​i iznos predujma koji napravite prilikom kupnje kuće. Kapital je važan jer što ga više imate, to ste financijski sigurniji – i što je zajmodavac sigurniji u odobravanje vašeg kredita. Uvjeti se odnose na niz čimbenika koje zajmodavci uzimaju u obzir prije odobravanja kredita. Na koji način na iznos, kamatnu stopu i rok zajma mogu utjecati tržišni uvjeti ili stanje u gospodarstvu.

Ostali čimbenici koji mogu utjecati na to kako do pozajmice novca i na vašu sposobnost otplate duga – na primjer, hipotekarni vjerovnik želi znati nalazi li se nekretnina koju kupujete u zoni poplave ili u području sklonom požarima. Zajmodavci također mogu uzeti u obzir vašu povijest kupaca kada se prijavljujete za novi kredit. Budući da mogu procijeniti vašu cjelokupnu financijsku odgovornost, odnos koji ste uspostavili s njima može biti dragocjen kada vam treba još kredita.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (603 ocjena)