Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dignuti kredit

Kako dignuti kredit bez kreditne povijesti

Ako nemate kredit, možda ćete moći podići zajam – ali tu je kvaka. Vjerojatno ćete trebati platiti veće kamate ili naknade. Međutim, prijava za kredit ili kreditnu liniju s visokom kamatom nije jedina opcija koja vam je dostupna za to kako dignuti kredit. Također biste mogli razmotriti zahtjev za kreditom za kreditora ili dobiti supotpisnika koji će vam poboljšati šanse za odobrenje i dobiti nižu kamatnu stopu. Neki zajmodavci mogu nuditi zajmove bez provjere vašeg kredita.

Na primjer, obično vam nije potrebna kreditna povijest da biste dobili zajam do dana plaćanja; umjesto toga, morate pokazati da imate bankovni račun i redovite prihode. (Zahtjevi će se razlikovati ovisno o zajmodavcu. ) No, podnošenje zahtjeva za zajam do plaće trebalo bi biti krajnje utočište, jer zajmodavci do dana primanja doplate često naplaćuju naknade koje su jednake godišnjim postotnim stopama ili APR-ima od oko 400% – i u nekim slučajevima veće.

A ako zajma ne možete otplatiti u roku, možda ćete morati platiti naknadu za obnavljanje zajma ili naći nov način kako dignuti kredit. Visoke kamate i naknade za ove kratkoročne zajmove – i vjerojatnost da će se zajam do iznova isplaćivati ​​više puta – znače da ćete na kraju možda platiti daleko više nego što ste prvotno posudili. Neki zajmodavci na mreži nude zajmove bez rata na kredit.

Iako ćete možda moći otplatiti ovu vrstu kratkoročnog zajma tijekom nekoliko mjeseci, a ne do sljedećeg dana isplate, kamatne su stope i dalje obično vrlo visoke. Možda nemate kredita jer još niste posudili novac ili zato što ste posudili od zajmodavaca koji kreditne biroe ne obavještavaju o plaćanjima.

Kako dignuti kredit i što sve trebate znati prije toga

Čak i ako nikada prije niste uzeli kredit, i dalje je dobro provjeriti svoju kreditnu ocjenu i svoje kreditno izvješće prije nego što se prijavite. Ako je netko ukrao vaše osobne podatke i otvorio lažne račune u vaše ime, možda ćete se morati nositi s tim prije nego što pokušate posuditi novac.

Ako je sve u redu, možda ćete jednostavno dobiti poruku da nemate dovoljno podataka o kreditnom izvješću za izračunavanje kreditne ocjene i možete to početi rješavati. U idealnom slučaju, imat ćete malo vremena prije nego što se budete trebali zadužiti, što će vam dati više staze za uspostavljanje kreditne sposobnosti i za istraživanje kako dignuti kredit. Dok radite na tome da s vremenom izgradite kreditnu sposobnost, redovito provjeravajte svoju kreditnu ocjenu prije nego što se prijavite kako biste osigurali napredak i zabilježite kako se poklapa sa zahtjevima zajmodavca.

Moguće je kvalificirati se za najrazličitije zajmove ako ste novi u kreditu, čak i ako ne odvojite vrijeme za utvrđivanje kreditne povijesti. Općenito, obično će vam trebati pošiljatelj – voljena osoba s solidnom kreditnom poviješću – da bi se prijavili s vama i da biste lakše došlo do opcije kako dignuti kredit. Prenosnici pristaju izvršiti uplate na kredit ako ne možete, pa smanjuju rizik koji zajmodavcu predstavljate kao nekome tko nema kreditno iskustvo. Taj smanjeni rizik poboljšava vaše šanse za odobrenje i mogao bi vam otvoriti vrata za povoljnu kamatnu stopu.

Kako dignuti kredit u banci

Zapamtite da kredit nije besplatan novac – s vremenom ćete posuđeni iznos plus kamate morati vratiti banci ili drugom zajmodavcu. Ako ne izvršite otplate kredita na vrijeme, kreditna ocjena vam može pasti i nećete uspjeti naći odgovor na to kako dignuti kredit. Zbog toga je važno podmiriti se na pravom iznosu posudbe. Razmislite o potrebnom iznosu na temelju onoga što planirate učiniti s novcem.

Ali također uzmite u obzir koja bi mogla biti vaša redovna plaćanja kredita i možete li ih pratiti u skladu s razdobljem otplate kredita, bilo mjesečno ili tromjesečno. Također je dobra ideja pokrenuti preliminarne izračune kredita prije podmirivanja iznosa kredita. To vam omogućuje da vidite koliko ćete platiti za kredit određenog iznosa i kako vam drugačiji iznos kredita (ili rok kredita ili kamatna stopa) može uštedjeti novac.

Postoji puno internetskih alata koji će vam pomoći u izračunavanju kredita i tome kako dignuti kredit. Naravno, stope kredita i uvjeti zajmodavca mogu učiniti vaše posljednje rate kredita malo drugačijima. Zatim shvatite koju vrstu bankovnog kredita trebate. Vrsta kredita koji ćete dobiti ovisit će o tome što planirate učiniti s novcem. Neke uobičajene vrste kredita uključuju: auto krediti za kupnju vozila, kućni krediti (hipotekarni krediti), uključujući druge hipoteke za kupnju kuće ili zaduživanje u kapitalu vašeg doma, osobni krediti, koji se mogu koristiti u gotovo sve svrhe, poslovni krediti za pokretanje ili širenje vašeg poslovanja, studentski krediti u obrazovne svrhe, brzi krediti koji mogu osigurati brzi novac za hitne slučajeve.

Neki zajmodavci mogu vam dopustiti da podignete određenu vrstu kredita koja ne odgovara vašoj specifičnoj potrebi za zajmom. Na primjer, možete općenito podići osobni kredit za plaćanje zdravstvenih troškova, popravka kuće ili drugih troškova. Međutim, druge vrste kredita moraju se koristiti u određene svrhe. Na primjer, za kupnju kuće obično morate koristiti hipotekarni kredit. Osim toga, možda nećete ispunjavati uvjete za sve vrste kredita. Na primjer, da biste dobili studentski kredit, obično morate dostaviti dokaz o upisu u studijski program.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (696 ocjena)