Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hipotekarni krediti

Što su to hipotekarni krediti

Razmišljate o podizanju hipotekarnog kredita, ali želite saznati nešto više o tome što su to hipotekarni krediti, prije nego to napravite. Hipotekarni krediti su vrsta kredita koju uzimaju klijenti, koji žele kupiti određenu nekretninu na koju će stajati hipoteka sve dok se taj kredit ne otplati ili klijenti koji žele doći do gotovinski novca na način da na svoju nekretninu stave hipoteku, koja će isto tako biti na njoj dok klijent ne vrati cijeli iznos kredita.

Naime, navedena hipoteka služi kao osiguranje kreditoru da će se dobiveni kredit vratiti u dogovorenom roku. Ukoliko korisnik kredita ne vrati dobiveni iznos u dogovorenom vremenskom periodu, onda kreditor ima pravo uzeti nekretninu, nad kojoj je hipoteka, u svoje vlasništvo. On dalje može sa tom nekretninom raspolagati kako god želi. Ima ju pravo prodati kako bi namirio nevraćeni iznos kredita koji je posudio.

S druge strane, ako korisnik kredita vrati posuđeni iznos u dogovorenom vremenu, onda se navedena hipoteka briše sa nekretnine i korisnik kredita i dalje ostaje njen vlasnik.

Koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobili hipotekarni krediti u Sberbanci

Želite znati koji se sve uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobili hipotekarni krediti u Sberbanci? Onda pročitajte ovaj tekst i saznati ćete koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobili hipotekarni krediti u Sberbanci. Prije svega korisnik kredita mora biti punoljetna osoba koja ima državljanstvo Republike Hrvatske. Isto tako ta osoba mora biti kreditno sposobna i mora biti u mogućnosti otplatiti dobiveni kredit.

Korisnici kredita moraju najmanje 6 mjeseci neprekidno raditi, ako imaju ugovor na neodređeno, a ako imaju ugovor na određeno onda moraju neprekidno raditi najmanje 24 mjeseca. Ukoliko korisnik ima supružnika, onda i on mora biti uključen u kredit. Nadalje, za dobivanje ove vrste kredita su potrebni i određeni instrumenti osiguranja.

To se prvenstveno odnosi na ovjerenu ispravu o zapljeni plaće ili mirovine, na ovjerenu ispravu o zapljeni računa, policu osiguranja nekretnine te na hipoteku na nekretninu. Ukoliko se ne ispune svi navedeni uvjeti klijent neće moći dobiti hipotekarni kredit u Sberbanci.

Kakve nekretnine moraju biti kako bi se mogli dobiti hipotekarni krediti u Erste banci

Želite podići hipotekarni kredit u Erste banci, ali niste sigurni da li vaša nekretnina ispunjava kriterije Erste banke? Ne brinite, jer nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete da li vaša nekretnina spada u kategoriju nekretnina koje su potrebne kako bi se dobili hipotekarni krediti u Erste banci.

Hipotekarni krediti u Erste banci se mogu dobiti samo na temelju nekretnine koja ima stambenu namjenu. To može biti obiteljska kuća, stan ili apartman te građevinsko zemljište koje je predviđeno za građenje kuće sa pripadajućim dozvolama. Bitno je da nekretnina nema nikakve zabilježbe na sebi, tj. da ne postoji nikakvi „teret“ na njoj. Važno je i da u toj nekretnini netko živi, bilo da je to sam vlasnik ili neka osoba koja je u najmu.

Ukoliko vlasnik ima supružnika ili vanbračnog partnera, onda i ta osoba mora potpisati ugovor o zasnivanju založnog prava nad nekretninom. Ali ako je ta osoba već sudužnik ili jamac, onda ne mora potpisivati taj ugovor. Nekretnina mora vrijediti više od traženog iznosa kredita i njenu vrijednost procjenjuje ovlašteni procjenitelj. Njega unajmljuje Erste banka.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (601 ocjena)