Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Auto krediti

Auto krediti uz osobni kredit

Osobni krediti, poznati i kao zajmovi bez osiguranja, su mjesta kada posudite novčani iznos od zajmodavca i pristanete ga vratiti tijekom određenog vremenskog razdoblja u fiksnim mjesečnim otplatama. Zajmodavac će vam naplatiti kamatu kao naknadu za posudbu novca, tako da vraćate posuđeni iznos plus kamate. Prednost je što unaprijed dobivate novac, ali trošak kupnje možete raspodijeliti na nekoliko mjeseci ili godina. Ako kupujete novi ili rabljeni automobil i POTREBITE posuditi (tj. vaš je automobil olupina i mora se zamijeniti, a nemate dovoljno ušteđevine da ga pokrijete i ne možete čekati dok ne napravite) osobni kredit može biti jeftin način za to, jer su stope trenutno blizu najnižih razina. Ovaj vodič sadrži pojedinosti o najjeftinijim auto krediti ponudama, plus naš kalkulator za ispunjavanje uvjeta za zajmove pokazat će vam koji će vas zajmodavci vjerojatno prihvatiti prije nego što se prijavite. Kako to funkcionira pri kupnji automobila kao auto krediti? Nakon što pronađete automobil koji želite kupiti, znat ćete iznos koji želite posuditi. Idealno bi bilo da se to temelji na cijeni automobila umanjenoj za bilo koji iznos koji želite uštedjeti, minimizirajući iznos koji morate posuditi uz cijenu.
Osobnim zajmom posudite dogovoreni iznos, a zatim ga otplaćujete u fiksnim mjesečnim uplatama, uz fiksnu kamatnu stopu, obično u razdoblju od jedne do pet godina. Stopa koju dobijete ovisit će o tome koliko želite posuditi i drugim čimbenicima, poput kreditne ocjene. U nastavku navodimo najniže cijene, a naš kalkulator ispunjavat će vam uvjete za vaše zajmove u osobnom stolu najbolje kupnje. Imajte na umu da su ove stope „reprezentativne“, što znači da ih mora dobiti samo 51% uspješnih prijavitelja. Tako biste se mogli prijaviti i ponuditi vam skuplju stopu. Jednom kad se prihvati za zajam, gotovina se obično polaže na vaš nominirani bankovni račun, tako da tada možete platiti puni iznos za svoj automobil.

Auto krediti beneficije

Postoji toliko mnogo različitih mogućnosti kada je u pitanju kupnja automobila, da je teško odabrati. Evo glavnih pogodnosti i zamki odabira osobnog zajma za automobil. Auto krediti beneficije su slijedeće. Ako od prodavača ne možete dobiti financiranje od 0%, osobne stope zajma obično su jeftinije od financiranja prodavača. Jednostavno je organizirati i razumjeti. Fleksibilan je – s uvjetima od 1-7 godina (što je duži rok, to ćete više kamata platiti). Možete se poslužiti našim kalkulatorom prihvatljivosti prije nego što se prijavite da biste saznali za koje ćete kredite vjerojatno biti prihvaćeni. Vlasnik ćete automobila čim prenesete gotovinu prodavaču. To znači da ga možete izmijeniti točno onako kako želite. Niste vezani samo za kupnju od trgovca, već možete kupiti automobil od privatnog prodavača ako to odlučite. Cijene su ovdje često jeftinije, a možete se i cjenkati na vrhu. Auto krediti loše strane su slijedeće. Ako nemate izvrsnu ili dobru kreditnu ocjenu, možda vam neće biti ponuđen nikakav zajam. Mjesečna plaćanja veća su nego za neke druge oblike financiranja automobila (dok vraćate preostali iznos). Nećete dobiti doprinos proizvođača koji se ponekad nudi ako izdvojite njegovo financiranje. Kako ste izravno vlasnik automobila, odgovorni ste za sve popravke. Vrijednost automobila obično će se amortizirati, pa će vrijediti puno manje nego što ste platili kad ga prodate. Ako želite novi automobil svakih nekoliko godina, bit će gnjavaža to učiniti na ovaj način jer svaki put morate prodati automobil i kupiti novi. Zakup ili osobni ugovor (PCP) puno je prikladniji ako želite nastaviti trgovati.

Auto krediti najbolja opcija

Nažalost, na ovo pitanje ne postoji jednoznačan odgovor (koliko ovisi o tome želite li posjedovati automobil i ostalim čimbenicima). Međutim, u nastavku smo naveli više informacija o svakoj auto krediti opciji kako bismo lakše utvrdili koja je prava za vas. Ušteda u gotovini – najjeftinija opcija za većinu automobila. Izravni pobjednik ako želite u potpunosti posjedovati automobil od prvog dana, jer ćete izbjeći plaćanje kamata i biti bez duga. Iako ako želite kupiti potpuno novi automobil – koji u prosjeku izgubi oko 40% vrijednosti do kraja prve godine – i vjerojatno će ga promijeniti u sljedećih nekoliko godina, vrijedi razmisliti o leasingu ili osobnom ugovorite kupnju dolje, jer ukupni troškovi vlasništva mogu proći jeftinije. Kreditna kartica s trošenjem od 0% – bez kamate ako možete dobiti dovoljno velik kreditni limit (a prodavač prihvaća kartice). Ovisno o cijeni vašeg novog automobila, kreditna kartica s trošenjem od 0% mogla bi biti sljedeći najjeftiniji način posudbe. Kao da plaćate gotovinom, i vi ćete izravno posjedovati automobil, uz to biste bili obuhvaćeni zaštitom iz odjeljka 75. Međutim, trebali biste provjeriti prihvaća li prodavač automobila plaćanje kreditnom karticom, kao što to ne čine svi. Nažalost, obično nećete znati koje kreditno ograničenje biste dobili prije prijave, a trebali biste ga isplatiti prije isteka razdoblja od 0% kao raketa kamatne stope. Trenutne najduže ponude nude 20 mjeseci od 0% – za više informacija pogledajte naš vodič za potrošne kartice od 0%. Osobni zajam kao auto krediti obično su najjeftiniji ako trebate posuditi i želite izravno posjedovati automobil. To vam obično omogućuje posuđivanje većih iznosa nego što ih nudi 0% kreditne kartice, iako ćete platiti kamate. Međutim, otplate će biti strukturirane tako da se otplati dug na kraju roka, koji je obično između jedne i pet godina. Nakon odobrenja primit ćete sredstva na svoj bankovni račun, koja zatim možete koristiti za kupnju automobila, tako da ćete ga izravno posjedovati. Pogledajte naš vodič za jeftine kredite za najbolje kupnje i potpunu pomoć. Osobna kupnja ugovora – može biti dobro ako želite svakih nekoliko godina dobiti novi automobil, inače pozamašnu konačnu uplatu i često sve skupa skuplje od zajma. Popularan način da nabavite novi automobil, posebno ako često mijenjate automobil i želite ga platiti mjesečno. To je u osnovi zajam, iako obično jeftiniji svakog mjeseca jer nećete otplatiti punu vrijednost automobila. Na kraju ga također nećete posjedovati, osim ako to ne odlučite.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (564 ocjena)