Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Izračunavanje kredita

Izračunavanje kredita: Kako na najjednostavniji način možete si izračunati kredit?

Prije nego što krenete u potragu za najboljim kreditom, prvo što biste trebali učiniti je saznati koliko će vas on koštati. Rijetko tko se toga sjeti odmah, i tek im to na kraju padne na pamet. Zato se uvijek preporuča prije nego što predate zahtjev za kredit da odredite koliki će mjesečna rata biti. Za izračunavanje kredita dobro će vam poslužiti kreditni kalkulator. On će vam precizno izračunati kreditni anuitet u tren oka, te nećete morati sami pješice ga izračunati. Na temelju rezultata moći ćete odmah vidjeti da li određeni kredit idealan za vas. Na ovaj način ne morate se mučiti s odlascima do vašega bankara, jer sve bitne informacije možete saznati u samo par klika mišem.

Izračunavanje kredita: Odredite vaš proračun prije sklapanja ugovora za kredit!

Jedno od bitnih stvari prije nego što sklopite ugovor ta kredit je odrediti koliki je vaš proračun. Veliki broj ljudi se prebrzo odluči za kredit, a da nisu provjerili da li si ga oni mogu priuštiti. Stoga je bitno da izračunate koliki je vaš proračun na način da zbrojite sva svoja primanja i sve svoje mjesečne troškove, te potom od primanja samo oduzmete troškove. Ono što vam na kraju ostane je vaš proračun. Ujedno, jako je bitno da izračunate kreditni anuitet. Za izračunavanje kredita možete se poslužiti kreditnim kalkulator koji možete lako pronaći na internetu. Najbolje koristite onaj od banke kod koje planirate zatražiti svoj kredit. Današnje banke su omogućile svojim klijentima vrhunski kalkulator za sve vrste kredita koji će vam odmah izračunati cijeli plan otplate. Bez obzira da li planirate uzeti gotovinski, stambeni ili neki drugi tip kredita, kreditni kalkulator vam može izračunati kreditni anuitet za sve vrste kredita.

Izračunavanje kredita: Na temelju kreditnog kalkulatora pronađite vaš idealni kredit!

Kako biste lakše pronašli svoj idealni kredit, najbolje vam je prvo izračunate kredit koji bi vama najviše odgovarao. Da ne morate ručno računati, preporuča se da za izračunavanje kredita se poslužite s kreditnim kalkulatorom koje možete pronaći na web stranici od vaše banke. U njega morate ukucati samo par podataka kao što su to iznos kredita i vremenski rok otplate. U nekoliko sekundi će vam izbaciti iznos vašeg anuiteta. Na temelju toga možete odmah vidjeti da li vam to odgovara ili ne. Odlično je što možete iz vlastite udobnosti vašega doma provjeriti sve bitne informacije bez da morate otići do svojeg bankara. Na taj način štedite na svom dragocjenom vremenu i ne morate uzimati slobodan dan kako biste otišli na sastanak u banci.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (681 ocjena)