Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Instant krediti i pozajmice

Što su to instant krediti i pozajmice?

Razmišljate o podizanju kredita ili pozajmice i to njihovu instant inačicu? Želite saznati nešto više o tome što su to instant krediti i pozajmice? Onda ste na pravom mjestu, jer vam ovaj tekst donosi sve potrebne informacije o tome što su to instant krediti i pozajmice. Ova vrsta kredita i pozajmica se tek odnedavno pojavila na hrvatskom tržištu kredita i pozajmica.

Riječ je o kreditima i pozajmicama koji su koncipirani tako da se vrlo jednostavno i brzo mogu dobiti. Važno je napomenuti da svi kreditori i zajmodavci koji daju ovakvu vrstu kredita i pozajmica, posluje sasvim po zakonu. Ovi krediti i pozajmice su idealno rješenje za sve one osobe koje na brz i jednostavan način žele poboljšati svoje financijsko stanje, a to ne uspijevaju uz pomoć banaka.

Za njihovo dobivanje najčešće se dolazi i bez obzira na to kakva je kreditna sposobnost korisnika i na to da li je ta osoba na crnoj listi banka.

Za što se mogu koristi instant krediti i pozajmice?

Instant krediti i pozajmice su u većini slučajeva bez namjenskog karaktera. Naime, njih možete trošiti na bilo što. To može biti popravak automobila, kupnja novog automobila, odlazak na ljetovanje, plaćanje svadbenih troškova. Instant krediti i pozajmice se isto tako mogu koristiti za refinanciranje nekakvih postojećih dugova i kredita.

Njima možete plaćati svoje fakultetsko obrazovanje i troškove studentskog života. Oni pružaju priliku onim osobama koje zbog svog financijskog stanja ili zbog svoje životne dobi ne mogu redovnim putem ispuniti svoje želje i potrebe ili ne mogu platit nenadane troškove koji su ih zatekli.

Idealna su prilika za sve osobe koje smatraju da zaslužuju više s obzirom na to koliko rade i koliko moraju odvajati za normalni život, jer nažalost danas rast troškova života nije popraćen sa adekvatnim rastom plaća. Ljudi žele uživati u životu i zato je ova vrsta kredita i pozajmica sve traženija, jer uz pomoć njih svi mogu ispuniti sve svoje želje i potrebe.

Instant krediti i pozajmice prijava

Donijeli ste konačnu odluku da želite javiti za podizanje instant krediti i pozajmice, te sada želite znati kako se prijaviti za njihovo dobivanje? Ne brinite, jednom kada pročitate ovaj tekst znati ćete kako se prijaviti za dobivanje instant kredita ili instant pozajmice. Prije svega treba naglasiti da je postupak prijave vrlo jednostavan i brz te se najčešće obavi unutar šest „koraka“.

Prvo što trebate je odabrati iznos kredita ili pozajmice koji želite podići. Instant krediti i pozajmice se najčešće mogu ugovoriti na minimalni iznos od nekoliko stotina eura i na maksimalni iznos od nekoliko desetaka tisuća eura. Drugi korak se odnosi na potvrđivanje iznosa koji se odabra, a treći korak se odnosi na registraciju korisnika na stranici kreditora ili zajmodavca kod kojeg se misli posuditi kredit ili pozajmica.

Registracija se odnosi na unošenje email adrese, korisničkog imena i lozinke. Uz pomoć registriranog korisničkog računa se pristupa online obrascu prijave. Ukoliko se prijava ispuni na adekvatni način, kreditor ili zajmodavac će vas obavijestiti o odobrenju te će vam se zatraženi iznos isplatiti na vaš bankovni račun u najkraćem mogućem roku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (530 ocjena)