Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Instant krediti

Obratite nam se ako su vam potrebni instant krediti!

Instant kredite podignite u jednom danu.

Trebate možda brzi kredit kojim planirate otplatiti troškove putovanja, režija, liječenja i slično? Instant krediti su brzi krediti koji čine prikladan način i rješenje da dođete do novaca u vrlo kratkom roku. Instant odobravanje znači da ćemo donijeti brzu odluku na koju nećete morati dugo čekati. Prijavite li se za naše kredite putem interneta već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Postupak za odobravanje instant kredita

Nakon što podnesete zahtjev za instant kreditom, pokrenut ćemo obradu, te u slučaju da ste zadovoljili minimalne uvjete koje smo za vas postavili isplatit ćemo vam traženi iznos novca. Zahtjev možete zatražiti online putem računala, tableta ili pametnog telefona uz osnovnu dokumentaciju. Iako u većini slučajeva isplatimo kredit, može se dogoditi da zbog određenih nedostataka vaš zahtjev bude odbijen o čemu ćete odmah biti i obavješteni. Naši instant krediti su brzi euro krediti koji se odobravaju uz minimalne uvjete.

Što trebate znati prije ispunjavanja zahtjeva za kreditom

Za isplatu instant kredita mogu se javit sve punoljetne osobe koje imaju važeći neblokirani tekući račun u banci te redovita mjesečna primanja. Instant krediti odobravaju se bez javnih bilježnika, potvrda poslodavaca. Ovo ubrzava čitavi proces štedeći vaše vrijeme i nova.

Za instant kredite možete se javiti iz cijele Hrvatske gdje god se nalazili. Obično ih isplaćujemo unutar jednog dana, no moguće je da dobijete svoj novac već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Naši instant krediti su sigurni

Iako davanje vlastitih osobnih podataka putem interneta može stvarati nepovjerenje kod pojedinaca, mi smo provjerena tvrtka s višegodišnjim iskustvom u financiranju. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Prije nego što se odlučite na korištenje ovakvih usluga dobro provjerite kome se obraćate. Postoji veliki broj oglasa i mogućnost da budete prevareni. Ne dopustite si da vam se troškovi nagomilaju umjesto da se smanjuju.

Krediti do 4000 EUR

Naši instant krediti isplaćuju se u maksimalnom iznosu do 4000 EUR što ovisi o visini novaca koji vam treba. Ne živite čekajući plaču više od pola mjeseca. Hodajući s praznim džepovima i novčanikom tražeći nekoga tko će vam posuditi novac gubite vrijeme. Naše usluge koristi preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika u EU i svijetu, zato nam se obratite s punim povjerenjem. Kod nas nema skrivenih troškova. Iznos mjesečne rate i svih troškova koji dolaze uz instant kredite jasno su prikazani na našim stranicama i lako možete izračunati sve što vas zanima. Koristite diskretne i pouzdane usluge koje su nastale na višegodišnjem iskustvu u financiranju.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (677 ocjena)