Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hrvatska poštanska banka krediti

Hrvatska poštanska banka krediti gotovinski

Hrvatska poštanska banka svojim korisnicima nudi veliki broj krediti i jedni od njih su gotovinski krediti. Gotovinski krediti se još nazivaju i nenamjenski gotovinski krediti. Hrvatska poštanska banka krediti bez namjene se dobivaju jednostavno i brzo i pomoću njih možete ostvariti sve svoje želje i potrebe.

Navedeni krediti se dobivaju u eurima, ali su oni valutno vezani uz euro. Hrvatska poštanska banka krediti bez namjene se mogu, baš što im i ime sugerira, mogu trošiti na bilo što što korisnik kredita poželi. Naime, banka ne definira namjenu na što se moraju potrošiti. S obzirom na navedeno, navedeni krediti se mogu koristiti za plaćanje putovanja, kupnju automobila, broda ili neke druge pokretnine, za refinanciranje starih dugovanja, za obrazovanje itd.

Od papira vam je potreban zahtjev za kredit, koji može biti i online, kopija važeće osobne iskaznice te potvrda o kreditnoj sposobnosti. Maksimalni iznos kredit koji se može ugovoriti je 40000 eura, na maksimalni rok otplate od 10 godina.

Hrvatska poštanska banka krediti za umirovljenike

Hrvatska poštanska banka je svjesna situacije da umirovljenici teško dolaze do kredita zbog svoje životne dobi i malih mirovina i zbog toga je osmislila vrstu kredita namijenjenim isključivo umirovljenicima. Hrvatska poštanska banka krediti za umirovljenike su idealna prilika za sve umirovljenike koji imaju mirovinu da i u svojoj trećoj životnoj dobi ostvare sve svoje želje i potrebe.

Ova vrsta kredita se daje u eurima. Umirovljenicima za dobivanje kredita ne treba jamac ni sudužnik. Hrvatska poštanska banka krediti za umirovljenike su isto kao i gotovinski krediti nenamjenski i zbog toga ih umirovljenici mogu koristiti kako god požele. Maksimalni iznos kredita je 6000 eura, a maksimalni rok otplate sedam godina. Kamatna stopa je 6,50 %.

Umirovljenici dobivanje ove vrste kredita mogu ugovoriti direktno sa bankovnim službenikom u poslovnici banke ili putem obrasca koji se nalazi na Internet stranici banke. Dokumentacija koju umirovljenik treba priložiti za dobivanje ovog kredita je istovjetna dokumentaciji koja se treba priložiti za dobivanje nenamjenskih gotovinskih kredita.

Hrvatska poštanska banka krediti za mlade

Negativni demografski trendovi na čitavom prostoru Republike Hrvatske su potaknuli Hrvatsku poštansku banku da reagira i da učini sve kako bi se ti trendovi zaustavili i pokrenuli u drugom smjeru. Poznato je da mladi sve teže dolaze do stalnog zaposlenja s kojim bi mogli puno lakše planirati svoju budućnost i zbog kojeg bi se lakše odlučivali na kupnju svoje nekretnine i zbog kojeg bi prije razmislili o osnivanju obitelji.

Mladim osoba na ruku ne idu i stalna povećanja životnih troškova, zbog kojih se također sve teže odlučuju za kupnju nekretnine. No, mladi više ne bi trebali brinuti jer Hrvatska poštanska banka krediti za mlade predstavljaju idealno rješenje za njih. Korisnici ove vrste kredita mogu biti punoljetni državljani Republike Hrvatske, mlađi od 42 godine sa redovnim mjesečnim primanjima.

Hrvatska poštanska banka krediti za mlade se razlikuju od ostalih kredita iz ponude po nižoj kamatnoj stopi. Valja napomenuti da je ovo vrsta stambenog kredita, ali korisnici ovog kredita mogu dobiti 10 % iznosa na svoj tekući račun.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (512 ocjena)