Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za mlade

Krediti za mlade – krediti idealni za studente te mlade poduzetnike i zaposlene

Svaki novi početak može biti težak, pogotovo za mlade koji nemaju dovoljno financija kako bi mogli realizirati svoje snove i planove kao što su to na primjer kupovina prvog stana, pokretanje vlastitog posla ili studiranje u inozemstvu. O čemu god da se radi vaša potreba za dodatnim novcem, krediti za mlade su savršena solucija za realizaciju vaši snova i ideja. S kreditom za mlade možete početi pretvarati vaše snove u stvarnost. Zašto ne biste napokon počeli živjeti onako kako to vi želite, a imate tu mogućnost? Zašto biste prepustili tu priliku i da li je nekome drugom? Iskoriste tu priliku dok ste još mladi i izgradite bazu za vaš daljnji život već danas uz kredite za mlade!

Krediti za mlade – krenite živjeti onako kako vi to želite

Krediti za mlade se izdaju svim mladim osobama kojima treba dodatna novčana sredstava. Dodatna sredstava se mogu upotrijebiti u bilo koje svrhe pošto su krediti nenamjenski te stoga nemaju neku svoju namjenu. Možete kredit za mlade koristiti za kupovinu novog stana ili uređenju trenutnog, kupovina novog automobila, plaćanje svih troškova studiranja, pokretanje svog vlastitog posla ili proširenje postojećeg, za pokrivanje svih troškova vjenčanja ili za putovanje oko svijeta. Ovi krediti su odlično rješenje za sve mlade koji bi si htjeli promijeniti svoj život na bolje te krenuti živjeti onako kako su si ono to zamislili.

Krediti za mlade – kredit možete pronaći kod svih banki i kreditnih kuća

Krediti za mlade su dosada pomogle već tisućama mladim ljudima kojima je trebao dodatni izvor novac kako bi si mogli financirati određene stvari kao što su stan, automobil, posao ili studiranje. Ovi krediti su dostupni za sve mlade osobe koje ili studiraju trenutno ili su u radnome odnosu. Kredit za mlade možete pronaći u ponudi kod svih banki i kreditnih kuća. Većina banki vam omogućuju da svoj kredit zatražite i online bez potrebe odlaska u njihovu poslovnicu. Samo im trebate poslati svoj zahtjev za kredit, te će razmotriti vašu prijavu i ukoliko vam odobre možete nastaviti dalje s procedurom u poslovnici banke. Sve kreditne kuće koje nude krediti za mlade vam daju mogućnost da vaš kredit ugovorite preko interneta bez potreba odlaska u poslovnicu. Na taj način možete dobiti potrebna sredstava iz vlastite udobnosti vašega doma. Ujedno, kredit se po odobrenju isplaćuje na vaš tekući račun unutar 24 sata, što je odlično ukoliko vam pod hitno treba novac. Zato, ugovorite vaš kredit već danas i promijenite vaš život na bolje!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (598 ocjena)