Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju

Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju, prijava

Mladi ste i u potrazi ste za svojim vlastitim prostorom? Možda želite obitelj ili samo veći prostor za vas i vašeg partnera, i mlađi ste od 45 godina? Tada ste savršen kandidat za Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju. Pitate se kako se prijaviti i koje to prednosti koje nudi Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju? Prijaviti se možete u bilo koju banku koja nudi ovakav oblik kredita. Možete se prijaviti online ili osobnim dolaskom u banku. Ovaj vid tj. ova vrsta kredita je nastao pomoću suradnje sa Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama, skraćeno APN-om i nudi se mogućnost ugovaranja stambenog kredita uz državnu subvenciju. Zadnjih godina se Navedeni stambeni kredit pokazao se veoma uspješnim, osobito za mlađe parove koji nemaju svoju vlastitu imovinu i žele nešto svoje. Vaš prvi dom vas spremno čeka uz sve pogodnosti navedenog kredita poput; Kamatne stope već od 2, 05%, nema troškova pri procjeni nekretnine, omjer kredita i vrijednosti vaše nekretnine je 1: 1, dobivate 20% popusta na godišnju premiju za policu imovine, mogućnost otplate u ratama ili anuitetima po dogovoru, i sve to bez statusa klijenta određene banke.

Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju, što možete s ovim kreditom

Pitate se za što sve možete koristiti Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju? Možete upravo sljedeće; Kupiti vaš stambeni prostor, kuću ili stan za vaše buduće stanovanje uz mogućnost kupnje još i dodatne garaže ili parkirnog mjesta ako su upisani na zemljišnoknjižni izvadak pod istom etažom kao i navedena kuća ili stan. Možete ga iskoristiti za izgradnju, nadogradnju, rekonstrukciju ili dovršenje stambenog prostora, s napomenom da se subvencije odnose na završene i uknjižene nekretnine s već uporabnom dozvolom ako se radi o kupnji stana tj kuće ili s građevinskom dozvolom ako se možda radi o izgradnji, dogradnji, dovršenju ili rekonstrukciji navedenog stambenog prostora. Osnovni uvjeti Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju možete pronaći na web stranici bilo koje banke koja nudi ovaj oblik kredita. U osnovnim uvjetima kredita naći ćete informacije o kreditu poput; krediti u eurima, iznos kredita koji ovisi o valuti, rok otplate, kamatne stope tj. Kombinaciju kamatnih stopa kao i objašnjenje vrsta kamatnih stopa.

Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju, odabir kredita

Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju možete pronaći u preko 10-ak banaka. Neke banke nude svim budućim klijentima i novim članovima ovog kredita u suradnji s APN-om koji ne uspiju dobiti subvenciju mogućnost odobravanja redovnog stambenog kredita po kamatnim uvjetima kao za subvencionirane stambene kredite. Kako se prijaviti za Stambeni krediti za mlade uz državnu subvenciju? Odaberite banku u kojoj želite odabrani kredit, zatražite povratni poziv ili ugovoreni sastanak s osobnim bankarom i na vrijeme se prijavite za subvenciju stambenog kredita. Koji su uvjeti kako bi bili dobar kandidat za korisnik ovog kredita? Morate biti do 45 godina starosti i kreditno sposoban građanin Republike Hrvatske. Kreditnu sposobnost određuje tj. Utvrđuje banka i to individualno. Da li se možete prijaviti u više banaka za ovaj kredit? Realno ako banka ne zahtijeva da ste njihov redovni klijent ili korisnik usluga, svakako. Ako se odlučite za ovakav kredit a imate recimo partnera, savjet je da se oboje prijavite kako bi si povećali šanse za kreditom.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (525 ocjena)