Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB Split

HPB Split poslovnice

Grad Split, kao drugi najveći grad po broju stanovnika u Republici Hrvatskoj, na svom teritoriju mora imati dovoljan broj poslovnica HPB banke, kako bi svi građani mogli imati neometani pristup uslugama navedene banke. HPB Split vidi kao jedno od najvažnijih tržišta na prostoru Republike Hrvatske i zbog toga je na prostoru grada otvorila svojih pet poslovnica.

Navedene poslovnice su ravnomjerno raspoređene po širem centru grada Splita i na taj način su dostupne velikom broju ljudi. Bankovne poslovnice se nalaze u ulicama: Ruđera Boškovića 18a, Bihaćka 2a, Gradišćanskih Hrvata 22, Velebitska 123 i Žnjanska 4. Zbog činjenice da HPB Split vidi kao jedan centar velikog broja postojećih klijenata, ali i potencijalnih klijenata, njezine poslovnice u gradu Splitu rade do 19: 00 sati svaki radni dan.

Zbog takvog radnog vremena svi građani mogu koristiti usluge banke bez obzira na svoj radno vrijeme, koje može biti prijepodnevno, popodnevno ili noćno. Ovakvo radno vrijeme poslovnica ide na ruku i turističkim kretanjima na prostoru grada Splita, jer je produženo radno vrijeme poslovnica HPB banke svakako dodatak turističkoj ponudi grada i to na način da korisnici usluga HPB banke koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske na ljetovanje u Split mogu navedenim poslovnicama pristupiti tijekom čitavog dana.

HPB Split bankomati

Osim što je Split obogatila za veći broj bankovnih poslovnica, HPB Split je obogatila i velikim brojem svojih bankomata, koji su ravnomjerno raspoređeni po čitavom prostoru šireg centra grada. Veliki broj bankomata omogućuje korisnicima usluga HPB banke da kontroliraju svoje financije u bilo koje doba dana, s obzirom da bankomati rade 0-24 sata.

Na navedenim bankomatima klijenti mogu podizati gotovinu, provjeravati stanje na računu, kupovati bonove, ali i isto tako na pojedinim bankomatima, koji imaju opciju za to, mogu uplaćivati gotovinski novac na svoj račun. Ta nova usluga omogućuje klijentima usluga HPB banke da gotovinski novac uplaćuju na svoj ili nečiji drugi račun, a da pritom ne moraju odlaziti u poslovnice banke i tamo u većini slučajeva zapasti u gužvu i zbog toga nepotrebno gube svoje dragocjeno vrijeme.

Sve što vam treba za korištenje usluga bankomata je vaša HPB kartica, koju možete ili ugurati na za to predviđeno mjesto ili je možete prisloniti na senzor, ukoliko takvu opciju ima bankomat koji koristite. HPB Split smatra gradom koji treba kvalitetnu bankovnu uslugu i baš zbog toga stalno unaprjeđuje svoje usluge.

HPB Split usluge

S obzirom da je već navedeno da HPB Split vidi kao jedno od svojih najvažnijih tržišta, onda ne čudi činjenica da i u Splitu možete ostvariti sve usluge koje nudi HPB banka. Građani Splita tako mogu u svom gradu ugovoriti razne vrste kredita, od stambenih, nenamjenskih, braniteljskih, umirovljeničkih, studentskih itd., po najpovoljnijim uvjetima.

Za njih je tu isto tako i široka lepeza zajmova i pozajmica pomoću kojih mogu na vrlo jednostavan i brz način popraviti svoje financijsko stanje. Ili uz pomoć njih mogu ostvariti neki dugo sanjani san ili pak pomoću njih mogu unaprijediti svoje poslovanje. Građani grada Splita također mogu ugovoriti različite bankovne kartice, od debitnih do kreditnih.

HPB Split također vidi i kao tržište koje stalno zahtijeva unaprjeđenje svih usluga i to je upravo ono što HPB banka i radi. Uvođenje Internet bankarstva je olakšalo svim korisnicima usluga HPB banke da na jednostavan i siguran način koriste sve te usluge iz topline svog doma ili bilo kojeg drugog mjesta, a da pritom imaju siguran pristup internetu uređajem kojim koriste usluge HPB banke.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (528 ocjena)