Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB poslovnice

HPB poslovnice i njihov vodeći stav

Hrvatska poštanska banka dd ili HPB je najveća banka u hrvatskom vlasništvu u zemlji i zauzima 6. mjesto u Hrvatskoj po ukupnoj imovini, vrijednoj oko 3 milijardi eura. Banku je u listopadu 1991. godine osnovala Hrvatska pošta, hrvatska nacionalna poštanska služba, koja je bila većinski dioničar banke do 2001.

Od 2001. godine Vlada Hrvatske je većinski vlasnik banke putem udjela u državnom fondu Hrvatski fond za privatizaciju i nacionalnom mirovinskom fondu Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje. HPB kotira na Zagrebačkoj burzi. HPB-ova poslovna mreža čine HPB poslovnice kojih je 57 i 12 regionalnih centara i dostupna je klijentima u cijeloj Hrvatskoj. Inovacije u poslovanju sastavni su dio korporativne kulture HPB-a, a usluge i proizvodi banke prilagođeni su različitim profilima i potrebama klijenata.

HPB poslovnice neprestano poboljšavaju paletu svojih proizvoda i usluga kako bi svim kategorijama klijenata osigurao kvalitetnu i cjelovitu financijsku uslugu. HPB je društveno odgovorna institucija koja potiče napredak društva pomoću različitih aktivnosti i projekata.

HPB poslovnice ponuda

Ljubazni zaposlenici HPB poslovnice rado će vas uslužiti i pojasniti vam sve uvjete usluge. Kao glavne stavke koje u poslovnicama nastoje ispuniti navode se: brzina i učinkovitost usluge, progresivna kultura postizanja ciljeva i potpuna predanost klijentu i zajednici. Uz takvu uslugu i politiku poslovnica, HPB se može pohvaliti sa 600 000 klijenata, 412 000 trenutačno otvorenih računa, 10 000 poslovnih računa, 730 000 izdanih kartica diljem Hrvatske., na stranicama HPB-a možete uspješno prema tipu i vrsti kredita, upišući željeni iznos kredita, izračunati mjesečni anuitet prema određenom roku otplate.

HPB vam kako klijentu nudi sigurna mjesta isplate i poslovnice diljem Hrvatske. Uz sve nudi vam se opcija internetskog ili mobilnog bankarstva. HPB poslovnice osim ponude kredita, nudi i sve ostale novčane proizvode koje vam banka pruža. Otvorite račun koji odgovara vama. HPB banka vam može pomoći od postavljanja tekućeg ili štednog računa do pronalaska pravog zajma za kuću.

A za vaše potrebe ulaganja, HPB nudi mrežne alate i resurse koji će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim financijama.

HPB poslovnice bankarstvo iz udobnosti vašeg doma

Iako se diljem Hrvatske nalazi mnoge HPB poslovnice, možda je vaš odabir prijaviti se preko web stranice i na taj način obavljati sve. HPB eBanka olakšava vaš život! Posjetite stranice s digitalnim uslugama koje nudi Hrvatska poštanska banka. Novi proizvodi, usluge i digitalni kanali čine bankarstvo lakšim i bržim. Pogledajte njihove proizvode i uštedite svoje vrijeme.

Također, ako ste zainteresirani za ponudu koju imaju HPB poslovnice vezano uz mobilno bankarstvo, nastavite čitati. HPB nudi poslovanje pomoću aplikacije koju možete instalirati putem Google Play trgovine koja se zove mHPB, koja obuhvaća mBanking. Pitate se zasigurno gdje možete koristiti mBanking. mHPB možete imati za korištenje usluge eCash – podizanje gotovine na bankomatu bez kartice, za prijavu pomoću otiska prsta, da biste blokirali i deblokirali karticu kada je to potrebno te za korištenje opcije “fotografiraj i plati” i druge nove proizvode i usluge.

Povećale su se kvalitete usluge mBanking i uveli nove značajke. A što vam to omogućava eCash? Omogućava vam podizanje gotovine na bankomatima bez kartice, što je ujedno i najbrži način, ali ujedno i siguran onoliko koliko i jednostavan. eCash je dostupan svim korisnicima mobilnog bankarstva za privatne klijente.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (686 ocjena)