Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB krediti

HPB krediti za umirovljenike

Umirovljenik ste i želite podignuti kredit kako bi si mogli priuštiti dugo priželjkivano putovanje? Ili možda želite platiti operaciju na koju hitno trebate otići? No, većina banaka vam ne želi dati kredit? Ne brinite, HPB banka će vam rado dati kredit ukoliko zadovoljavate kriterije. HPB krediti za umirovljenike daju se u eurima i za njih ne treba jamac.

Korisnik ovog kredita mora biti državljanin Republike Hrvatske i mora ostvarivati mirovinska primanja u Republici Hrvatskoj. HPB krediti za umirovljenike su nenamjenski i mogu se trošiti na ono što korisnik poželi. Maksimalni iznos kredita koji se može ugovoriti je 6000 eura, a maksimalni rok otplate je sedam godina. Godišnja kamatna stopa koja se zaračunava na dobiveni iznos je 6,5%. Kredit se može ugovoriti u poslovnici HPB banke ili putem on-line.

Ukoliko imate račun u HPB banci, kredit ćete dobiti po povoljnijim uvjetima. Za dobivanje kredita vam treba zahtjev za kredit, kopija osobne iskaznice te dokumenti koji dokazuju vašu kreditnu sposobnost. Koji su to dokumenti kojima dokazujete kreditnu sposobnost možete saznati na službenoj Internet stranici HPB banke.

Stambeni HPB krediti

Stambeni HPB krediti su vrsta kredita pomoću kojih njihov korisnik može kupiti, graditi ili renovirati pojedinu nekretninu. Novim stambenim kreditom se može isto tako i refinancirati postojeći stambeni kredit. Stambeni HPB krediti su raznovrsni. HPB banka nudi pet vrsta stambenih kredita.

To su: kredit za adaptaciju stana ili kuće, stambeni kredit uz državnu subvenciju, POS stambeni kredit, stambeni kredit uz promjenjivu kamatnu stopu te stambeni kredit s kombinacijom kamatnih stopa. Ukoliko stambeni kredit dižete u eurima onda je kamatna stopa 4, 5%. Za dobivanje ove vrste kredita vam je potrebno imati zahtjev za kredit, kopija vaše važeće osobne iskaznice i kopija osobne iskaznice ostalih osoba koje sudjeluju u poslu vezanom za kredit.

Potrebno je prikazati i kreditnu sposobnost. Na stambeni kredit se može dobiti i odgoda plaćanja od 18 mjeseci. Možete birati između fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu. Maksimalni iznos kredita je 250.000 eura, ako je kredit u eurima. Maksimalni rok otplate je 30 godina. Kredit se mora otplatiti do 67. godine života.

HPB krediti za zaposlene na određeno vrijeme

U današnje vrijeme sve je češći oblik zaposlenja na određeno vrijeme. Naime, zbog nesigurnosti poslovanja sve je teže dobiti posao na neodređeno vrijeme i na taj si način osigurati mirnu budućnost. Osobe koje su zaposlene na određeno vrijeme teško mogu planirati svoju budućnost na duže staze, jer ne znaju kakvo će im biti financijsko stanje.

Također, te osobe teško dolaze do kredita, jer ih većina banaka smatra riskantnim klijentima, baš zbog toga što nemaju posao na neodređeno vrijeme, a samim time i financijska primanja. HPB krediti za zaposlene na određeno vrijeme je odgovor HPB banke na takav trend. Naime, HPB banka je svjesna situacije i želi omogućiti da i zaposleni na određeno vrijeme ispune nekakve svoje želje. HPB krediti za zaposlene na određeno vrijeme se nude individualno, ovisno o financijskom stanju potencijalnog korisnika.

Kako bi se dobio ovakav kredit, potrebno je zadovoljiti određene uvjete. Rok otplate ne smije biti duži od trajanja ugovora o radu, klijente ne smije biti ovršenik i njegov bankovni račun ne smije biti blokiran. Nadalje, klijent mora biti kreditno sposoban i mora imati radni staž duži od 6 mjeseci u kontinuitetu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (693 ocjena)