Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB kontakt

HPB kontakt govorni automat

Klijenti HPB banke mogu uz pomoć HPB kontakt telefonskog broja kontaktirati agenta HPB banke. Broj telefona je 072 472 472. Govorni automat je opremljen automatiziranim funkcijama. Za odabir određene funkcije potrebno je pritisnuti određeni broj. Naime, svaka funkcija je povezana sa određenim broje.

Ako želite saznati sve o datumu kada se isplaćuju vaša primanja stisnite broj dva. Odabirom broja tri birate pristup podacima o financijskom stanju svojih bankovnih kartica. Broj 4 vas vodi na aktivaciju vaše kartice. Ako želite saznati koje su novi proizvodi i usluge koje nudi HPB banka, odaberite broj sedam.

Zanima vas tečajna lista, onda odaberite broj osam, a ako vas zanima koji su sve uvjeti za korištenje govornog automata, pritisnite broj devet. Ako samo želite dobiti agenta HPB kontakt centra, onda birajte nulu. Navedeni telefonski broj je u funkciji od 06: 00 do 22: 00 sati svakim danom pa tako i blagdanima i državnim praznicima. Ukoliko zovete iz inozemstva, onda zovite na telefonski broj 01 4890 365.

HPB kontakt obrazac

Želite saznati kakvo vam je stanje na računu? Želite saznati koji su novi proizvodi i usluge koje nudi HPB banka? Želite saznati nešto više o kreditnim karticama koje nudi HPB banka? Zanima vas kako doći do kredita u HPB banci? Imate možda neko drugo pitanje koje želite postaviti djelatnicima HPB banke?

Ne da vam se otići direktno u poslovnicu HPB banke po odgovore na ova pitanja i niste osoba koja voli telefonske pozive? Ne brinite, postoji način da i vi saznate odgovore na svoja pitanja, a da pritom ne morate ići u poslovnicu ili zvati HPB kontakt centar. Taj način se odnosi na on-line obrazac. HPB kontakt obrazac se ispunjava na službenoj Internet stranici HPB banke.

U obrascu je potrebno navesti svoje osobne podatke, poput imena, prezimena, e-maila, telefona i mjesta stanovanja. Nadalje, u tom istom obrascu birate centar za kontakt. To može biti bili koji kontakt centar HPB banke u Republici Hrvatskoj. Na kraju, u za to predviđeni dio, napišite svoju poruku, tj. upit i u najkraćem mogućem roku ćete dobiti odgovor od službenika HPB banke.

HPB kontakt email

Kontaktirati službenike HPB banke možete i uz pomoć HPB kontakt email adrese. Ukoliko ste privatna osoba i želite ugovoriti sastanak sa djelatnikom banke vezano za ugovaranje kredita, slobodno pošaljite upit na email adresu: hpb@hpb. hr. Upite na navedenu email adresu mogu slati i vlasnici malog i srednjeg gospodarskog subjekta, koji žele saznati sve o tome kako dobiti financijsku pomoć od HPB banke za svoje poslovanje.

HPB kontakt email adresu mogu koristiti i vlasnici velikih firmi, ako žele ugovoriti sastanak sa voditeljem poslovnih odnosa HPB banke. Sve što vam treba kako bi poslali upit na navedenu email adresu, je to da imate svoju vlastitu email adresu. U poruci možete slati sve ono što ima veze sa poslovanjem i uslugama HPB banke. Na vašu email poruku će HPB djelatnik odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Email poruku možete poslati bilo koji dan u bilo koje vrijeme, ali ćete odgovor dobiti tijekom radnog dana. Djelatnici neće odgovarati na email poruke koje nemaju veze sa poslovanjem HPB banke.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (682 ocjena)