Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti

Hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i koji su iznosi takvih kredita

Zanima vas što su to hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i koji su iznosi takvih kredita? Ako je vaš odgovor da, onda ste na pravom mjestu jer će vam ovaj tekst dati odgovore na to što su to hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i koji su iznosi takvih kredita.

Hipotekarni krediti ove vrste se nude najčešće u iznosima od 75 EUR do 4000 EUR. Rok otplate koji se može ugovoriti za ovu vrstu kredita se kreće između 15 dana i 18 mjeseci. Za osobe koji prvu put uzimaju ovakvu vrstu kredita ne moraju prikazati svoju platnu listu za iznose do 400 EUR, pritom rok otplate ne smije biti duži od 30 dana.

Za stare korisnike nije potrebna ponovna verifikacija dokumentacije i nije potrebna platna lista. Ukoliko vaša prijava bude potpuna i ako dostavite svu potrebnu dokumentaciju, isplata hipotekarnog kredita ove vrste će se odviti u najkraćem mogućem roku. Prilikom ugovaranja ove vrste kredite pripazite da posuđujete iznos koji možete vratiti u ugovorenom vremenu.

Hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i koje su njihove prednosti

Treba vam kredit kako bi mogli poboljšati kvalitetu svog života na način da kupite nekretninu na moru ili da kupite vikendicu u nekom ruralnom području? Ili si možda želite kupiti najnoviji model nekog automobila, koji košta jako puno? Nema kreditnu sposobnost s kojom bi dignuli klasični kredit? No, posjedujete neku nekretninu pomoću koje bi mogli podignuti hipotekarni kredit, iako nemate kreditnu sposobnost?

Pročitajte ovaj tekst i saznajte što su to hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i koje su njihove prednosti. Kao što je već navedeno, ukoliko posjedujete stan ili kuću na koji možete dignuti hipotekarni kredit, onda možete doći do potrebnog novca, iako nemate kreditnu sposobnost.

Vrijednost nekretnine koju imate u posjedujete uvelike će utjecati na iznos hipotekarnog kredita koji možete dobiti. Procjenu nekretnine rade ovlaštene osobe za to, koje unajmi kreditor kod kojeg želite podignuti hipotekarni kredit. Prednost ovakvih kredita upravo leži u činjenici da vam za njih ne treba kreditna sposobnost. Sada kada znate što su to hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i koje su njihove prednosti, ne čekajte ni trenutka više, već odmah ugovorite svoj hipotekarni kredit.

Hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i kako se prijaviti za njihovo dobivanje

Odlučili ste se za podizanje hipotekarnog kredita, iako nemate kreditnu sposobnost? Želite znati nešto više o tome što su to hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i kako se prijaviti za njihovo dobivanje? Ne trebate tražiti dalje, jer nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete što su to hipotekarni krediti bez kreditne sposobnosti i kako se prijaviti za njihovo dobivanje.

Jedan od najvažnijih uvjeta, koji se tiče dobivanja hipotekarnih kredita bez kreditne sposobnosti, je to da nekretnina na koju dižete hipoteku vrijedi dovoljno. Drugim riječima, da je vrijednost nekretnine veća od ukupnog iznosa kredita, uključujući provizije i troškove obrade kredita.

Zbog toga što se kao jamstvo daje nekretnina, za ovu vrstu kredita vam ne treba jamac. S obzirom da kod ove vrste kredita jamčite svojom nekretninom, u većini slučajeva i jedinom koju posjedujete, budite jako oprezni kod ugovaranja uvjeta otplate i samog iznosa kredita. Ukoliko ne budete mogli vraćati kredit, postoji velika mogućnost da ostanete bez svoje nekretnine.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (622 ocjena)