Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti na ostatak plaće

Gotovinski krediti na ostatak plaće uz pomoć bankovnih posrednika

Gotovinski krediti na ostatak plaće kad su banke u pitanju ponekad su nemoguće misije. Banke se ograđuju za davanje kredita ukoliko su plaće opterećene već drugim kreditima i ukoliko je kreditna sposobnost smanjena. Postoje tvrtke kojima se možete obratiti koje su spremne odobriti vam i isplatiti kredit čak i do visine preostalog iznosa primanja koja dobivate.

Međutim, s obzirom na zakonske okvire gotovinski krediti na ostatak plaće mogu se isplaćivati sa zaduženjima do 70% plaće. Krediti se mogu odobriti do maksimalnog iznosa 4000 EUR i najdulji rok otplate do 18 mjeseci.

Tvrtke koje se bave posredništvom prilikom kreditiranja će napraviti analizu tržišta umjesto vas i ponuditi vam najbolji izbor banaka s obzirom na vašu financijsku situaciju i na vaše financijske potrebe za kreditom. Također je bitno da na vašem tekućem računu ne postoji blokada računa jer u protivnom bi novi kredit mogao otići na otplatu postojeće blokade. Ove tvrtke će vam pomoći i u prikupljanju potrebne dokumentacije za banku koju ste uz pomoć agencije odabrali kao najbolje rješenje.

Gotovinski krediti na ostatak plaće preko tvrtki za isplatu kredita

U današnje vrijeme kada su vam primanja već opterećena postojećim kreditom i niste sigurni da bi vas banka uopće uzela u obradu jer ste kreditno rizični. Ne brinite, postoje tvrtke koje će vam pomoći iako je vaša kreditna sposobnost nepovoljna.

Naravno, ni ove tvrkte neće vam odobriti gotovinski krediti na ostatak plaće tako da vam ne ostane ni euro za egzistencijalne troškove poput hrane. Tvrtke za isplatu kredita pazit će da vaša ukupna opterećenja ne premašuju 70% vaših ukupnih primanja. Međutim, ove tvrtke vas neće tražiti brojnu dokumentaciju i isplate su brze. Također, savjetujemo da ne budete u blokadi na računu ukoliko isplata kredita ide na vaš tekući račun.

Kamatne stope su oko 5-6%, koliko u pravilu određuju i banke za standardne kredite, a neke tvrtke će vas tražiti i da odobrite trajni nalog na svoj račun kako bi bili sigurni da ćete kredit doista i otplaćivati. Sve što trebate je kontaktirati, poslati upit sa traženim podacima i gotovinski krediti na ostatak plaće može biti vrlo brzo realiziran.

Gotovinski krediti na ostatak plaće preko oglasa

Gotovinski krediti na ostatak plaće možete obaviti i preko brojnih oglasa koji danas kruže internetom ili u časopisima. Ukoliko imate prostora u ostatku plaće da ćete sa novim kreditom ili pozajmicom imati dovoljno novaca za osnovne životne potrebe slobodno se raspitajte za uvjete preko oglasa.

Provjerite prije davanja svojih podataka informacije o davatelju kredita, jer internetom kruže oglasi koji prikupljaju povjerljive podatke običnih građana. Ispunjavanjem upitnika kojim tražite ponudu za kredit ponekad ćete dati svoje osobne podatke, ime i prezime, OIB, iznos plaće, broj bankovnog računa i slično. Zato je potreban veliki oprez ukoliko se odlučite na varijantu ostvariti gotovinski krediti na ostatak plaće preko oglasa.

Nakon što ste provjerili davatelja kredita, možete poslati upit za iznos kredita koji vam je potreban. Na vama je da odlučite o roku otplate u vremenskom razmaku koji vam je ponuđen za otplatu jer sukladno tome će biti i izražen iznos mjesečnog anuiteta koji ćete morati otplaćivati.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (556 ocjena)