Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti do 40000 eura

Gotovinski krediti do 40000 eura Sberbank

Potreban vam je gotovinski krediti do 40000 eura? Iznos nije mali i banke nude različite uvjete. Obratite li se Sberbank kredit do 40000 eura možete podignuti na dva načina.

Možete se obratiti online ili želite dogovoriti sastanka sa bankovnim referentom koji će vam objasniti sve uvjete kreditiranja. Sberbank u svojoj ponudi nudi rok otplate za gotovinski krediti do 40000 eura do 10 godina. Gotovinski se krediti njaviše uzimaju kao nenamjenski, što znači da se novac može namjeniti za različite svrhe.

Osnovni uvjeti su da ste državljanin Hrvatske, kredino sposoban, imate više od 18 godina, da rok otplate ne prelazi dobnu granicu od 75 godina starosti i da su vaša primanja minimalno 350 eura. Ukoliko ste klijent Sberbank banka vam može ponuditi i povoljnije kamatne stope koje će se obračunavati na vaš kredit. Kamatne stope mogu biti promjenjive ili fiksne. Banka nastoji sa svakim svoji klijentom ostvariti posebne odnose za potencijalne buduće suradnje.

Gotovinski krediti do 40000 eura Raiffeisenbank

Raiffeisenbank u svom asortimanu ima ponudu gotovinskih kredita u eurima od 2000 do 40000 eura. Vama je potreban gotovinski krediti do 40000 eura za preuređenje kuće ili želite kupiti novi automobil više klase.

Rok otplate koji vam Raiffeisenbank nudi je od 36 do 120 mjeseci za gotovinski krediti do 40000 eura. Prilikom dogovora o uvjetima kreditiranja i ovisno o vašoj kreditoj sposobnosti tako ćete i dogovoriti rok otplate. Što je kraći rok otplate kredita to je i manji iznos kamate koji ćete u konačnici platiti banci.

Raiffeisenbank za isplatu nenamjenskih kredita do ove visine nudi fiksnu godišnju kamatnu stopu od 5%, međutim ukoliko niste klijent banke može vam odrediti i kamatnu stopu od 5, 5%. Zato je potrebno da se dobro pripremite za razgovor sa svakom bankom jer uobičajeno je da banke nude povoljnije uvjete svojim klijentima ili na taj način privlače nove klijente uvjetujući sa boljim uvjetima kreditiranja. Kredit možete zatražiti online ili dogovoriti sastanak sa bankovnim referentom.

Gotovinski krediti do 40000 eura u OTP banci

Gotovinski krediti do 40000 eura u OTP banci možete dogovoriti u iznosima od 1000 do 40000 eura. Na internet stranicama OTP banke pod odjeljkom krediti možete pronaći informativnu tabelu koja će vam dati prvu informaciju o iznosu anuiteta ovisno koji iznos kredita trebate i ovisno na koji period otplate želite kredit.

Gotovinski krediti do 40000 eura OTP bank nudi uz promjenjivu, ali i fiksnu kamatnu stopu. Također, OTP banka vam može ponuditi za manje iznose kredita od 1000 do 6500 eura i OTP express gotovinski kredit u eurima uz period otplate jedna do pet godina. Za kredite do 40000 eura najduži rok otplate je 120 mjeseci.

Kao i kod drugih banaka, ako se odlučite za promjenjivu kamatnu stopu iznosi anuiteta su nešto niži nego za fiksnu kamatnu stopu. Na taj način banke nude zaštitu kako sebi tako i vama kao klijentu. Fiksna kamata je za banku rizik u slučaju da se na financijskom tržištu dogode nepovoljne situacije kreditiranja, dok je promjenjiva kmatna stopa prvenstveno rizik osobe koja uzima kredit uz promjenjivu kamatnu stopu. Na vama je odluka koju vrstu kredita ćete dogovoriti sa bankom.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (551 ocjena)