Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti bez HROK-a

Gotovinski krediti bez HROK-a i što je to HROK

Razmišljate o podizanju gotovinskog kredita i čuli ste za vrstu gotovinskog kredita za koji vam ne treba HROK. Zanima vas što su to gotovinski krediti bez HROK-a i što je to HROK? Onda ste na pravom mjestu jer ćete unutar ovog teksta pronaći odgovore na to što su gotovinski krediti bez HROK-a i što je to HROK.

Prvo nešto o samom HROK-u. Naime, HROK je skraćenica od Hrvatski registar obveza po kreditima. To je tvrtka čiji je zadatak pomoći bankama i drugim financijskim tvrtkama prilikom procjene kreditne sposobnosti potencijalnih klijenata. HROK podatke o klijentima obrađuje i razmjenjuje sa navedenim financijskim tvrtkama uz pomoć dva digitalna sustava, OSR i DOR.

Postoji osnovna razlika između ova dva sustava. Naime, OSR je osmišljen za obradu podataka o klijentima koji redovito ispunjavaju svoje obveze ili su ih već do kraja podmirili, dok s druge strane DOR obrađuje podatke o klijentima koji nisu redoviti platiše, tj. ne plaćaju svoje obveze u zadanom roku. Gotovinski kredit bez HROK-a je uglavnom namijenjen osobama čiji se podaci obrađuju u DOR sustavu.

Gotovinski krediti bez HROK-a i koji su uvjeti za njihovo dobivanje

Osoba ste čiji se podaci obrađuju u DOR sustavu HROK-a, jer nistne na vrijeme plaćali svoje obveze prema bankama ili drugim financijskim institucijama? To vam se dogodilo jer vam je nenadano iskrsnuo veliki financijski problem koji ste morali hitno vratiti i zbog toga ste ostali bez financijskih sredstava da redovito plaćate svoje obveze?

Želite podignuti gotovinski kredit kako bi se ponovno financijski stabilizirali, ali vam banke i ostali kreditori ne žele dati novi kredit zbog toga što se nalazite u sustavu DOR? Ne brinite, postoje i kreditori koji će vam rado dati gotovinski kredit, bez obzira na to što se vaši podaci obrađuju u DOR sustavu. Želite znati nešto više o tome što su gotovinski krediti bez HROK-a i koji su uvjeti za njihovo dobivanje, onda ste na pravom mjestu jer će vam ovaj tekst reći što su to gotovinski krediti bez HROK-a i koji su uvjeti za njihovo dobivanje.

Kao što je već rečeno, postoje kreditori koji vam za davanje kredita neće tražiti to jesu li vaši podaci u DOR sustavu. Njih jedino što zanima da u svojoj, najčešće online, prijavi za dobivanje kredita unesete svoje osobne podatke i podatke bankovnog računa na koji želite da se gotovinski kredit isplati. Drugih uvjeta nema. No, naravno i kod ovih kredita morate biti redoviti u svojoj otplati, jer navedeni kreditori mogu pokrenuti ovršni postupka, ako nećete biti redoviti.

Gotovinski krediti bez HROK-a i kako ih dobiti u najkraćem mogućem roku

Pokvario vam se automobil i hitno trebate platiti njegov popravak? No, zbog statusa blokiranosti ne možete zatražiti gotovinski kredit u bankama i većini kreditora? Ne brinite, mi ćemo vam reći gdje se mogu dobiti gotovinski krediti bez HROK-a i kako ih dobiti u najkraćem mogućem roku.

Jedni od najpouzdanijih kreditora koji u svojoj ponudi imaju i gotovinske kredite za koje ne treba evidencija HROK-a, su Ferratum money i LiderPress. No, oni nisu jedini, postoji još pouzdanih kreditora koji će vam rado dati gotovinski kredit bez obzira na vašu evidenciju u HROK-u. Ako želite da vam odobreni gotovinski kredit što prije isplate, osigurajte ovih sljedeće nekoliko navedenih preduvjeta.

Za početak svoju prijavu obavite tijekom radnog dana i to po mogućnosti da to obavite u jutarnjim satima. Na taj način kreditor ima dovoljno vremena da vaš zahtjev obradi. Drugo, provjerite da li vi i vaš kreditor imate račun u istoj banci, jer se financijske transakcije između računa u istoj banci odvijaju najbrže. I za kraj budite sigurni da ste svoju prijavu ispunili na odgovarajući način i da ste unijeli sve potrebne osobne podatke.

Ukoliko ste to sve ostvarili, vaša isplata bi se trebala dogoditi u nekoliko desetaka minuta. Sada kada znate gdje se mogu dobiti gotovinski krediti bez HROK-a i kako ih dobiti u najkraćem mogućem roku, ispunite svoju prijavu i dobijte svoj gotovinski kredit kojim ćete riješiti svoj problem ili ispuniti svoju želju.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (538 ocjena)