Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinska pozajmica

Kao što i sam naziv usluge govori gotovinska pozajmica je pozajmica određebne svote novaca koju možemo pozajmiti klijentu u gotovini. Sve naše usluge pa tako i gotovinska pozajmica odobravaju se u iznosu do 4000 EUR s maksimalnim rokom otplate pozajmice do 18 mjeseci. Trenutak kada će vam zatrebati pozajmica nikada ne možete točno predvidjeti, ali znajući da postoji netko tko vam u tom trenutku može pomoći itekako olakšava cjelokupnu situaciju. Gotovinska pozajmica otplatit će popravak vašeg vozila, kupiti novu perilicu rublja, odvesti vas na neko putovanje i slično. Sve navedene situacije utječu na vaš kućni budžet. Ako ste na knap s novcima to može biti dosta teško jer ipak je najvažnije preživjeti do kraja mjeseca.

Svake godine u svijetu milijuni ljudi iskoriste gotovinske pozajmice koje im na kraju pomognu riješiti probleme koje banke ne žele. Zašto ne žele? Dovoljan razlog da vas banka odbije je vaša kreditna nesposobnost. Imate li već otvoren kredit, ne radite za stalno, imate ograničena primanja i slično, sve to može biti razlog da vas banka odbije. Mi svoje klijente ne odbijamo tako lako. Uvjeti korištenja naših usluga navedeni su na stranici. Uz minimalne uvjete potrebne za dobivanje gotovinske pozjmice potrebno vam je da odvojite nekoliko minuta vremena i osnovnu dokumentaciju koju je potrebno priložiti uz zahtjev. Uvijeti dobivanja gotovinske pozajmice isti su kao i kod usluge brzi krediti Split.

Gotovinska pozajmica do 4000 EUR

Gotovinska pozajmica pozajmljuje se u malim količinama kako bi klijenti mogli što prije otplatiti sve troškove i započeti sa životom iz početka. Banke vam najčešće takve iznose kredita neće moći ponuditi radi same isplativosti i njihove zarade. Brzikredit.com vam zato može pomoći i pružiti vam brzu, provjerenu i sigurnu uslugu čak i za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Svi u jednom ili drugom trenutku padnemo u financijsku krizu gdje zatrebamo malu količinu novca. Posljednje što u tom trenutku želite je pitati rodbinu ili prijatelje za novac, koja će vam postavljati neugodna pitanja na koja morate odgovoriti.

Naši djelatnici su stručni i profesionalni u obavljanju ovog posla, tako da u svakom trenutku možete dobiti najbolju uslugu i savjet koji će vam pomoći. Diskretan pristup koji imamo prema svakom klijentu jednak je kao i u banci. Uz ugodnu atmosferu i brzo riješavanje problema shvatit ćete kako je odlazak po bankama jednostavno gubljenje vremena. Online poslovanjem dodatno ubrzavamo proces odobravanja i isplate novaca kao i povečanje naše prisutnosti. Sada nam se možete obratiti iz vlastitiog doma, bez da ikamo odete. Gotovinska pozajmica dostupna je iz cijele Hrvatske, a javiti nam se možete bez obzira na vrijeme.

Gotovinska pozajmica što prije

Gotovinsku pozajmicu bolje je uzeti dok je problem mali i nije prerastao u veći. Zamislite da vam se pokvari vozilo, vi automatski ne dolazite na posao, ne radite, ne zarađujete i ne možete otplatiti svoje troškove. To je beskrajni ciklus koji možete zaustaviti uzimanjem instant usluga kao što je gotovinska pozajmica.

Ovdje smo kako bi smo vam pomogli profesionalno i diskretno, zato nam se uvijek možete obratiti s punim povjerenjem, te zatražiti stručan i profesionalan savijet i jednu od naših usluga iz bogate ponude prilagođene upravo vama.

Gotovinska pozajmica – idealna za rješavanje manjih financijskih problema

Danas se svakome može dogoditi nezgodna situacija što se tiče financija. Bilo da su vam se nakupili hrpu neplaćenih računa ili kasnite s isplaćivanjem kredita, imate hitni popravak za srediti na vašemu autu ili kući, ili jednostavno želite si poboljšati vaše financijsko stanje u vašemu kućanstvu. Gotovinska pozajmica vam može pomoći u realizaciji vaših želja ili potreba. Ne morate posjećivati banku kako biste sklopili ugovor. Jednostavno iz udobnosti vašega doma možete ugovoriti gotovinsku pozajmicu već danas.

Gotovinska pozajmica – brza i trenutna isplata u gotovini

Gotovinska pozajmica su brzo postale popularne u današnjem dobu zbog prednosti koje nudi za svoje klijente. Osim što je proces ugovaranja vrlo jednostavan, te je omogućeno da bilo tko ih može dobiti, isplata pozajmica je vrlo brza te već isti radni dan možete očekivati isplatu na vašemu računu. Pozajmice su idealna opcija kada se nađete u škripcu s novcem, a nemate mnogo opcija što se tiče posudbe novca. Ovo je najbrža i najbezbolnija solucija za rješavanje malih financijskih problema.

Gotovinska pozajmica – online ugovaranje pozajmice

Dodatna prednost gotovinskih pozajmici je činjenica što ih možete ugovoriti preko interneta odnosno online. Na taj vam način omogućuju da iz udobnosti vlastitog doma možete dobiti pozajmicu kada vama najviše treba bez nepotrebnog odlaska u poslovnicu banke ili kreditne kuće. Postupak ugovaranja pozajmice je vrlo jednostavan, a od potrebne dokumentacije sve što će vam trebati su vaša važeća osobna iskaznica te kartica tekućeg računa. Gotovinska pozajmica je dostupna za sve punoljetne građane koji su zaposleni ili u mirovini te imaju u svojoj banci otvoren tekući račun na kojem redovito primaju svoje plaće ili mirovine. Kako bi isplata gotovinske pozajmice bila moguća, vaš račun ne smije ni u kojem slučaju biti ni blokiran niti zaštićen.

Gotovinska pozajmica – isplata isti radni dan

Prilikom ugovaranja pozajmice, nećete morati skupljati hrpu bespotrebne dokumentacije niti stalno posjećivati vašu banku. S opcijom ugovaranja pozajmice online, tu nestaje stres i nervoza. Mnoge banke današnjice su uvele opciju gotovinskih pozajmica, jer je interes za njih naglo porastao. Svoj zahtjev za pozajmicom možete poslati doslovce od bilo kuda, bilo da se nalazite u parku ili se vozite u busu. Samo ispunite obrazac te im naknadno pošaljete svu svoju dokumentaciju na njihov mail. Gotovinska pozajmica se odobrava brzo, te je isplata novca možete očekivati već za 15 minuta! Ovakva opcija je idealna za sve kojima je pod hitno potreban novac, pošto se isplata vrši već isti dan.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (554 ocjena)