Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 12.08.2020 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinska pozajmica

Kao što i sam naziv usluge govori gotovinska pozajmica je pozajmica određebne svote novaca koju možemo pozajmiti klijentu u gotovini. Sve naše usluge pa tako i gotovinska pozajmica odobravaju se u iznosu do 000 kuna s maksimalnim rokom otplate pozajmice do 150 dana. Trenutak kada će vam zatrebati pozajmica nikada ne možete točno predvidjeti, ali znajući da postoji netko tko vam u tom trenutku može pomoći itekako olakšava cjelokupnu situaciju. Gotovinska pozajmica otplatit će popravak vašeg vozila, kupiti novu perilicu rublja, odvesti vas na neko putovanje i slično. Sve navedene situacije utječu na vaš kućni budžet. Ako ste na knap s novcima to može biti dosta teško jer ipak je najvažnije preživjeti do kraja mjeseca.

Svake godine u svijetu milijuni ljudi iskoriste gotovinske pozajmice koje im na kraju pomognu riješiti probleme koje banke ne žele. Zašto ne žele? Dovoljan razlog da vas banka odbije je vaša kreditna nesposobnost. Imate li već otvoren kredit, ne radite za stalno, imate ograničena primanja i slično, sve to može biti razlog da vas banka odbije. Mi svoje klijente ne odbijamo tako lako. Uvjeti korištenja naših usluga navedeni su na stranici. Uz minimalne uvjete potrebne za dobivanje gotovinske pozjmice potrebno vam je da odvojite nekoliko minuta vremena i osnovnu dokumentaciju koju je potrebno priložiti uz zahtjev. Uvijeti dobivanja gotovinske pozajmice isti su kao i kod usluge brzi krediti Split.

Gotovinska pozajmica do 10000 kuna

Gotovinska pozajmica pozajmljuje se u malim količinama kako bi klijenti mogli što prije otplatiti sve troškove i započeti sa životom iz početka. Banke vam najčešće takve iznose kredita neće moći ponuditi radi same isplativosti i njihove zarade. Brzikredit.com vam zato može pomoći i pružiti vam brzu, provjerenu i sigurnu uslugu čak i za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Svi u jednom ili drugom trenutku padnemo u financijsku krizu gdje zatrebamo malu količinu novca. Posljednje što u tom trenutku želite je pitati rodbinu ili prijatelje za novac, koja će vam postavljati neugodna pitanja na koja morate odgovoriti.

Naši djelatnici su stručni i profesionalni u obavljanju ovog posla, tako da u svakom trenutku možete dobiti najbolju uslugu i savjet koji će vam pomoći. Diskretan pristup koji imamo prema svakom klijentu jednak je kao i u banci. Uz ugodnu atmosferu i brzo riješavanje problema shvatit ćete kako je odlazak po bankama jednostavno gubljenje vremena. Online poslovanjem dodatno ubrzavamo proces odobravanja i isplate novaca kao i povečanje naše prisutnosti. Sada nam se možete obratiti iz vlastitiog doma, bez da ikamo odete. Gotovinska pozajmica dostupna je iz cijele Hrvatske, a javiti nam se možete bez obzira na vrijeme.

Gotovinska pozajmica što prije

Gotovinsku pozajmicu bolje je uzeti dok je problem mali i nije prerastao u veći. Zamislite da vam se pokvari vozilo, vi automatski ne dolazite na posao, ne radite, ne zarađujete i ne možete otplatiti svoje troškove. To je beskrajni ciklus koji možete zaustaviti uzimanjem instant usluga kao što je gotovinska pozajmica.

Ovdje smo kako bi smo vam pomogli profesionalno i diskretno, zato nam se uvijek možete obratiti s punim povjerenjem, te zatražiti stručan i profesionalan savijet i jednu od naših usluga iz bogate ponude prilagođene upravo vama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (554 ocjena)