Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinske pozajmice

Gotovinske pozajmice online

reba vam hitno gotovinska pozajmica kako mi mogli podmiriti trošak popravka automobila? Ili vam treba hitno za plaćanje rate kredita? No, zbog pandemije korona virusa ne želite odlaziti u banke, kako se ne bi zarazili i ugrozili svoje zdravlje. Ne brinite, gotovinske pozajmice online su idealno rješenje za vas, jer iz udobnosti svog doma možete ugovoriti željenu gotovinsku pozajmicu.

Gotovinska pozajmica online je dostupna svim punoljetnim osobama koje imaju pristup internetu. Potražite na internetu ponudu davatelja pozajmica i odaberite onog za kojeg smatrate da vam daje najbolje uvjete. Kako bi dobili gotovinsku pozajmicu putem onlinea, najčešće vam treba minimalna dokumentacija. Ukoliko zadovoljavate tražene uvjete, od strane davatelja gotovinske pozajmice, onda ćete svoju gotovinsku pozajmicu dobiti u najkraćem mogućem roku.

Gotovinska pozajmica se najčešće isplaćuju na bankovni račun klijenta, koji ne smije biti blokiran ili zaštićen. Maksimalni iznos gotovinskih pozajmica, koje ugovarate online, najčešće se kreće oko 4000 EUR, dok se najduži vremenski rok za otplatu kreće oko 18 mjeseci.

Gotovinske pozajmice za nezaposlene

Već duže vremena ne možete naći posao i nemate konstantni izvor prihoda? Želite svojoj obitelji i sebi priuštiti ljetovanje na moru? Banke odbijaju vaše zahtjeve za gotovinskim kreditima jer ste nezaposleni? Ako ste se prepoznali u prijašnjim rečenicama, onda svakako pročitajte ovaj tekst i saznajte gdje se mogu dobiti gotovinske pozajmice za nezaposlene.

Gotovinska pozajmica za nezaposlene daje veliki broj davatelja pozajmica, a na vama je da odaberete onog koji vam najviše odgovara. Putem interneta možete pregledati svakog od njih i vidjeti kakve iznose nudi, koji su rokovi za otplatu te koja je kamatna stopa. Firme koje su specijalizirane za davanje gotovinskih pozajmica nezaposlenima, ne traže opsežnu dokumentaciju, već traže samo osobnu iskaznicu i bankovni račun gdje se zatražena gotovinska pozajmica može uplatiti.

Budite pažljivi kada ugovarate iznos gotovinske pozajmice, jer ako posudite onoliko koliko ne možete vratiti lako možete upasti u nepotrebna dugovanja. Isto tako budite redoviti u otplaćivanju dobivene pozajmice, jer ako nećete biti redoviti, firma koja vam je dala pozajmicu može pokrenuti ovršni postupak.

Gotovinske pozajmice za studente

Student ste koji je položio sve ispite u ljetnom ispitnom roku i kao nagradu si želi priuštiti egzotično putovanje tijekom ljetnih praznika. No, nemate dovoljno financijskih sredstava kojima bi podmirili to putovanje. Ne želite pitati svoje roditelje da vam posude novac, jer želite biti samostalni. Ako je tako onda su gotovinske pozajmice za studente idealne za vas.

Veliki broj firmi želi dati gotovinske pozajmice za studente jer su to mlade osobe kojima posuđivanje navedenih pozajmica ne predstavlja veliki rizik za te firme. Istražite na internetu koje su to sve firme i kakve uvjete nude prilikom ugovaranja gotovinskih pozajmica. Obveza koja se od vas očekuje je ta da priložite traženu dokumentaciju, koja najčešće podrazumijeva osobnu iskaznicu i bankovni račun.

Prilikom ugovaranja potrebno je da izaberite iznos pozajmice, rok otplate i kamatnu stopu, fiksnu ili promjenjivu. Budite sigurni da ćete ugovorenu gotovinsku pozajmicu moći vratiti, jer ne želite upasti u dugovanja tijekom svog fakultetskog obrazovanja.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (596 ocjena)