Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovina na rate

Gotovina na rate u Erste banci

Gotovina na rate u Erste banci je usluga istoimene banke koja je osmišljena kako bi korisnici lakše dolazili do gotovinskog novca. Gotovina na rate u Erste banci se dobiva na način da osoba podigne željeni iznos gotovinskog novca na bankomatu Erste banke i na to se ne zaračunavaju kamatni troškovi, ali se zaračunava jednokratna naknada.

Dobiveni gotovinski novac možete otplatiti u nekoliko rata i to na 3, 6, 9 ili 12 rata, sve ovisno kako vi odaberete. Ukoliko vam se dogodi nekakav problem koji morate hitno platiti i zbog toga niste u mogućnosti platiti prvu mjesečnu ratu, Erste banka vam nudi mogućnost odgode prve rata za mjesec dana.

Praćenje svojeg dugovanja možete pratiti uz pomoć aplikacija koje su dizajnirane za takvu vrstu usluge. Riječ je o mbankingu i netbankingu. Stanje možete provjeriti i uz pomoć sms poruke. Budite savjesni kada podižete gotovinu na rate i nemojte se dovesti u situaciju da ste podigli više nego što možete vratiti.

Gotovina na rate u Zagrebačkoj banci

Gotovina na rate u Zagrebačkoj banci je dostupna preko Mastercard kreditne kartice. Uz pomoć navedene kreditne kartice gotovinu možete podizati na bilo kojem bankomatu Zagrebačke banke. Zagrebačka banka je postavila određene uvjete koji moraju biti zadovoljeni kako bi se Mastercard kreditna kartica mogla dobiti.

Osoba koja želi imati Mastercard kreditnu karticu, mora proći test provjere kreditne sposobnost i mora imati otvoreni račun u Zagrebačkoj banci. Od dokumentacije je potreban prijava za kartične proizvode i sva ostala dokumentacija koju od vas zatraži banka na uvid. Zagrebačka banka će od vas tražiti i da platite troškove upisnine u iznosu od 15 eura jednokratno te da plaćate godišnju članarinu u iznosu od 20 eura.

Gotovina na rate u Zagrebačkoj banci može biti otplaćena u nekoliko rata i na vama je da odaberete željeni broj rata. Prije upotrebe dobivene Mastercard kreditne kartice, potrebno je provesti aktivaciju iste i to na jedan od načina koje propisala Zagrebačka banka. To može biti uz pomoć aplikacije, bankomata ili direktno u poslovnici banke.

Gotovina na rate u OTP banci

Gotovina na rate u OTP banci se može podizati na bankomati uz pomoć Visa Classic kreditne kartice. Gotovina na rate u OTP banci se može otplatiti u maksimalno 12 istih rata i minimalno u dvije iste rate.

Rate dospijevaju na naplatu svakog dvadesetog dana u mjesecu. Ako na svom tekućem računu u banci imate dovoljno novca koji pokriva iznos rate, ta rata će se automatski naplatiti sa tim novcem sa bankovnog računa. Ukoliko nemate dovoljno novca, potrebno je izvršiti uplatu dodatnog novca kako bi se mjesečna rata mogla podmiriti.

Otplatom svake rate vam se oslobađa novi iznos koji možete podignuti u obliku gotovine. Uvijek pazite da iznos podignute gotovine možete vratiti u dogovorenom vremenskom periodu, kako ne bi stvarali dugove na svojoj Visa Classic kreditnoj kartici.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (703 ocjena)