Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako odabrati banku

Banka po vašoj mjeri

Biranje banke kod koje ćete otvoriti svoj bankovni račun je jako bitna odluka koju se ne smije olako shvatiti i treba se napraviti veliko istraživanje prije konačne odluke. Banka je mjesto kod koga jednom otvorite bankovni račun ćete biti njihov klijent dugi vremenski period. Ovo se posebice odnosi na pravne osobe odnosno za poduzeća jer stvarate suradnju sa svojom bankom. Također, mnogim klijentima je jako bitna lokacija poslovnice banke i dostupnost bankomata, no konačnu odluku građani donose na temelju odnosa djelatnika prema njihovim klijentima. Kada se treba odabrati banka kod koje ćete otvoriti svoj bankovni račun i potencijalno ugovoriti kreditnu karticu i kredit, to nije nimalo laka odluka za donijeti. Veoma je bitno odabrati onu banku kod koje se osjećate sigurno i čine se pouzdani, te da nude povoljne uvjete i bogatu ponudu bankarskih proizvoda i da se prema svojim klijentima odnose sa poštovanjem i voljni su vam pomoći i izaći ususret.

Kako se bira banka?

Veoma je važno da banka kod koje otvarate transakcijske račune poput žiro računa, tekućeg računa i deviznog računa, te kod koje mislite ugovoriti kredit, otvoriti štednju ili pokrenuti mobilno bankarstvo da posluju stabilno i solventno. Naravno, teško je uz današnji tempo života uz razne obveze i poslove pronaći vremena za istraživanje svake banke pojedinačno. No, često odabir pada na prvi dojam koji steknu kod otiđu se informirati kod djelatnika banke. Bitno im se osjećati ugodno te da je bankar susretljiv, dostupan i voljan im pomoći oko najmanje sitnice. Mnogi građani upravo na temelju toga odaberu koja će banka biti njihova s kojom će stvoriti dugoročni odnos. Kada je klijent zadovoljan sa bankom, njihovom paletom bankarskih proizvoda i uslugom njihovih djelatnika, u većini slučajeva ostanu im vjerni sve do kraja života. To je partnerstvo bez premca, jer banke su uz nas od prvog studentskog honorara, prve plaće pa sve do posljednje mirovine.

Koja je banka najbolja za vas?

Naravno, kada se bira banka, nije samo bitno kakva im je usluga, već ujedno su bitne neki bitni detalji. Primjerice, morate provjeriti koliko im iznose naknade i kamatne stope, te kada uobičajeno isplaćuju plaće i mirovine, te koliko dugo treba dok se sprovede uplata i slično. Ujedno, mnogi gledaju kakva im je ponuda bankarskih proizvoda, poput brzi krediti i zajmovi, kreditne kartice, imaju li u ponudi posebne pakete za studente, mlade ljude, umirovljenike i slično. Isto tako im je bitno da nude svoju vlastitu mobilnu aplikaciju koju mogu koristiti za online bankarstvo, plaćanje računa, prijenosa novca, konverziju valute, ugovaranje bankarskih usluga i slično. Također, u današnjem modernom i ubrzanom načinu života, klijentima je bitno imat mogućnost obavljanja većinu poslova preko interneta odnosno preko njihove mobilne aplikacije. Kako bi se odlučili koja vam banka najviše odgovora i nudi točno što vam treba, možete se raspitati kod svojih prijatelja ili obitelji i vidite kako se njima oni čine.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (670 ocjena)