Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje dobiti pozajmicu

Gdje dobiti pozajmicu za nezaposlene

Želite si platiti popravak zubi ili možda želite platiti kompletni sistematski pregled? Ili se pak želite počastiti vikendom na moru? Ili vam je iskrsnuo problem, poput kvara na vašem automobilu ili su vam režijski troškovi naglo skočili? Još uz sve navedeno ste nezaposlene osoba i ne možete si priuštiti ispunjenje želje ili rješenje nastalog problema?

Ne brinite, ovaj tekst će vam otkriti gdje dobiti pozajmicu za nezaposlene, kojom ćete moći ispuniti svoje snove, ali i riješiti nastale probleme. Ferratum daje pozajmice za nezaposlene na maksimalni iznos od 4000 EUR. Kako bi dobili navedenu pozajmicu, ferratum vas ne traži da prikažete svoj radni status, već im je dovoljno da im dostavite svoju osobnu iskaznicu i broj bankovnog računa.

Za navedenu pozajmicu, prijavu ispunjavate putem interneta i nakon što se provjere vaši dokumenti isplata se obavlja nakon svega par minuta. Sada kada znate gdje dobiti pozajmicu za nezaposlene, ne čekate sa ugovaranjem svoje pozajmice kojom ćete ispuniti svoje želje ili riješiti nastali problem koji vam uzrokuje nepotrebni stres.

Gdje dobiti pozajmicu za studente

Student ste koji želi živjeti samostalno? Želite si sami plaćati školovanje, stanovanje i hranu? Vrlo ste vrijedni, jer uz redovno studiranje radite svaki dan? No, primanja koja ostvarujete putem svog rada nisu dovoljna kako bi podmirili troškove obrazovanja, stanovanja i hrane? Ne želite tražiti ničiju financijsku pomoć?

Ako ste se prepoznali u ovim konstatacijama, onda su za vas idealno rješenje pozajmice za studente. Sada se sigurno pitate gdje dobiti pozajmicu za studente. No, ne morate previše brinuti, jer ako pročitate ovaj tekst znati ćete gdje dobiti pozajmicu za studente. Ferratum je osmislio pozajmicu koja je namijenjena studentima. Pomoću nje studenti mogu olakšati svoj život tijekom studiranja.

Studenti navedene pozajmice mogu zatražiti na Internet stranici Ferratum-a i za to im treba minimalna dokumentacija. Kako bi se provela isplata pozajmice, bankovni račun studenta ne smije biti u blokadi i ne smije biti zaštićen. Navedena pozajmica se isplaćuje jednokratno u eurima.

Gdje dobiti pozajmicu za poslodavce

Osmislili ste savršenu poslovnu ideju? Smatrate da ćete njome unijeti novitet na tržištu? Razradili ste cijeli poslovni plan i sve što vam treba da krenete je početni kapital koji bi lansirao vaš posao na tržište? Ili ste možda već prekaljeni poduzetnik koji želi unaprijediti svoj posao?

Želite poboljšati opremu koju koristite u svom poslovanju ili možda želite dodatno uložiti u marketing kako bi se još bolje približili svojim korisnicima? No, za sve navedeno nemate dovoljno svojeg kapitala i potrebna vam je pozajmica? Zanima vas gdje dobiti pozajmicu za poslodavce? Ne trebate dalje tražiti, jer ovaj tekst će vam reći gdje dobiti pozajmicu za poslodavce. Imate dvije mogućnosti.

Prva mogućnost su banke i kod njih možete ugovoriti pozajmice na veće iznose i za manje kamatne stope, ali će vas tražiti detaljniju dokumentaciju. Druga mogućnost su firme koje su specijalizirane za davenje pozajmica poduzetnicima i kod njih možete ugovoriti pozajmice na manji iznos nego u bankama i za veće kamatne stope nego one koje nude banke. No, dokumentacija koju traže takve firme je mnogo manja. Dodatna prednost pozajmica koje nude firme leži u činjenici da je do njih mnogo lakše i brže doći nego do pozajmica koje nude banke.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (574 ocjena)