Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum

Znate li što je Ferratum?

Ako ste u zadnjih nekoliko godina imali potrebu uzimanja online kredita, vjerojatno ste čuli za Ferratum. Ferratum je firma koja pruža usluge online kredita brojnim korisnicima. Pri tom morate znati da se ne radi o banci, kao što je npr. Zagrebačka banka, PBZ, Kent Bank, OTP i ostale banke registrirane u RH čiji je rad odobrio HNB, već se radi o trgovačkim društvima koji ne podliježu kontroli HNB-a. Upravo zato, prilikom svakog sklapanja ugovora o kreditu s pravnim osobama koje nisu banke, morate uložiti osobitu pozornost jer nerijetko zna biti riječ o prijevari. Tako svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internetu upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. Zatim vidite da li je društvo aktivno ili brisano, tj. u stečaju. Ukoliko je društvo brisano ili je u stečajuili pak uoće ne postoji, utoliko ni u ludilu nemojte sklapati ugovor o kreditu!

Ferratum brzi krediti

Brzina dobivanja kredita svakako je jedan od važnijih preduvjeta koji će afirmativno utjecat na vašu volju pri sklapanju ugovora o kreditu baš kod te pravne osobe. To koliko ćete brzo dobiti kredit je vjerojatno presudno za vas u ovom trenutku. Brzina kojom će vam kredit biti odobren će međutim ovisiti o određenim pojedinostima, neovisno radili se o Ferratum kreditu ili nekom drugom. To se prvenstveno odnosi na odredbe poput roka otplate, iznosa kredita, kamatne stope (pri tom vodite računa koja je zakonski najviše dopuštena kamatna stopa), ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji takva naknada koju morate platiti ako ne isplatite kredit u ugovorenom roku, i ako ta naknada iznosi više od 15 % od iznosa kredita kojeg ste dobili, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Stoga svakako vodite računa o tome da ste sposobni vraćati ferratum kredit kroz ugovoreno razdoblje, tj. da je iznos vaših mjesečnih primanja dovoljan da podmirite svoje obveze i normalno živite.

Ferratum jamstvo

Ugovor o zajmu je ugovor u kojem zajmodavac će zajmoprimcu dati u vlasništvo stanovitu količinu novca s nadom da će mu on taj novac nakon određenog vremena vratiti. Ferratum se mora pouzdati u činjenicu da ste sposobni vratiti novac koji vam je dan u zajam, u za to ugovorenom roku, jer u protivnom će biti na gubitku. Kako bi Ferrarum bio siguran da ćete vi kao zajmoprimac vratiti novac, on će analizirati vas prije sklapanja ugovora kako bi se osigurao da imate dovoljno primanja i imovine iz koje se dug može naplatiti. Upravo će o vašoj kreditnoj sposobnosti ovisiti to koliko ćete brzo dobiti kredit. Ako vam je kreditna sposobnost bolja, tada ćete brže dobiti kredit. Jamac će u slučaju da vi niste sposobni vratiti dug na vrijeme, vratiti taj dug umjesto vas. Stoga svakako vodite računa da jamca birate isključivo vi i da je to osoba od vašeg povjerenja. Ako Ferratum zadovolji sve kriterije koje smo prethodno naveli, sklopite u govor o kreditu!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (638 ocjena)