Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum Bank

Jeste li ikada čuli za Ferratum Bank?

Ako ste ikada imali potrebu za uzimanjem online kredita, onda ste vjerojatno čuli za Ferratum Bank. Ferratum bank je firma koja pruža usluge online kreditiranja. Svakako morate znati da se ne radi o banci, kao što je npr., PBZ, OTP, Kent Bank, Zagrebačka banka i ostale banke koje su registrirane u RH čiji je rad odobrila Hrvatska Narodna Banka, već se radi o raznolikim trgovačkim društvima koji ne podliježu kontroli HNB-a. Baš zbog toga, prilikom svakog sklapanja ugovora o kreditu s takvim firmama koje nisu banke, morate uložiti osobitu pozornost jer često zna biti riječ o prijevari. Zato npr. svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internet tražilici upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete konkretno ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. Zatim vidite da li je društvo aktivno ili brisano, tj. u stečaju. Ako je društvo npr. brisano ili je u stečaju ili pak uoće ne postoji, utoliko nemojte sklapati ugovor o kreditu!

Ferratum Bank ugovor o kreditu

Ako ste napravili prethodni korak u zaštiti svojih prava, vrijeme da krenemo na sljedeći. Svakako nebiste trebali sklopiti ugovor o kreditu dok ne prođete sve korake koje ćemo navesti. Idući korak je temeljno pročitati ugovor o kreditu i jasno razumjeti sve njegove pojedinosti. Tako npr. morate znati što je uopće ugovor o kreditu, neovisno da li ga želite sklopiti sa Ferratum Bankom ili nekom drugom. Financijska pismenost je jedan od ključnih preduvjeta za uspješno i sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Radi se o pravnom institutu koji postoji još od staroga rima, a Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako vas privlači Ferratum Bank krediti, svakako najprije proučite sve ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. Pritom ponajviše mislimo na To se prvenstveno odnosi na odredbe poput iznosa kredita, kamatne stope i roka otplate. (pri tom vodite računa koja je zakonski najviše dopuštena kamatna stopa). Ako Ferratum bank kredit ili kakav drugi u ugovoru propisuje kakvu naknadu koja se mora platiti ako ne vratite ugovor na vrijeme, nemojte sklapati takav ugovor o kreditu.

Kreditna sposobnost za dobivanje Ferratum Bank kredita

Mogućnost dobivanja kredita ovisit će prije svega o vašoj sposobnosti otplate kredita. Što vam je plaća veća, i zanimanje stabilnije, to su veće šanse da ćete dobiti kredit. Na vašu kreditnu sposobnost također će utjecati i faktori poput uredne kreditne prošlosti i slično. Stoga, ako želite dobiti Ferratum Bank kredit, morate voditi računa o tome da vam je kreditna sposobnost dobra. Naravno, da imate jako visoka primanja ne bi vam ni trebao kredit, to je samorazumljivo. Ferratum Bank kredit možete dobiti ako ponudite određena sredstva osiguranja tražbine poput npr. jamstva. Svakako vodite računa o činjenici da jamca birate isključivo vi i nitko drugi. Jamac je osoba od vašeg povjerenja, koja je spremna podmiriti vašu obvezu umjesto vas. Stoga, ako vam društvo nameće jamca kojega vi morate prihvatiti, ili pak propisuje obvezu plaćanja određene naknade jamstvu za uslugu jamstva, takva praksa nije uobičajena u tom području i nikako nemojte sklopiti ugovor o kreditu.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (554 ocjena)