Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum money

Ferratum money brzi krediti

U današnje vrijeme kredit je postao standardni dio života. Svi ga zatrebaju u jednom trenutku života, bilo da je to zbog stana, ili neke manje investicije. Da bi znali što su uopće Ferratum money, treba razumjeti što je uopće kredit u svom pravnom smislu. Financijska pismenost treba biti jedan od najvažnijih preduvjeta za uspješno i prije svega sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Upravo će znanje o zakonskim pravima kao i znanje o ekonomskoj pozadini i smislu ugovora o kreditu omogućiti da prepoznate osnovne mehanizme zaštite vaših prava. Ugovor o kreditu je pravni odnos koji postoji tisućama godina. Drugi naziv za njega je još i ugovor o zajmu, a takav ugovor su sklapali još i stari Rimljani. Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ferratum money nije ništa drugačiji. Ferratum je u tom slučaju zajmodavac a vi ste zajmoprimac.

Što je Ferratum money?

U našem konkretnom slučaju, zajmodavac je Ferratum banka koja nudi Ferratum money, zajedno sa svim pojedinostima koje se takvog ugovora tiču. Upravo tako opisan pravni odnos je ono što online krediti u biti esu. Ta pravna osoba može biti Ferratum money, ili pak bilo koje drugo trgovačko društvo registrirano u RH koje pruža usluge kreditiranja. Neovisno o tome je li riječ o Ferratum banci ili kakvom drugom društvu, svakako najprije trebate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate taj ugovor registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internetu upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. Zatim vidite da li je društvo aktivno ili brisano, tj. u stečaju. Ukolikoje društvo brisano, u stečaju ili likvidaciji, to znači da trenutno ne posluje u RH ili da mu je sudskim postupkom onemogućen rad u Hrvatskoj te u tom slučaju nikako nemojte sklapati ugovor!

Ako vam treba Ferratum money, morate znati ovo

S obzirom na to da se kod sklapanja ugovora o kreditu radi ne samo o ekonomskom nego i o pravnom odnosu, u tom odnosu će zajmodavac zajmoprimcu dati u vlasništvo stanovitu količinu novca s nadom da će mu on taj novac nakon određenog vremena vratiti. Ferratum money se mora pouzdati u činjenicu da ste sposobni vratiti novac koji vam je dan kao kredit, u za to predviđenom roku, jer u protivnom će biti na gubitku. Da bi Ferrarum money bio siguran da ćete vi kao zajmoprimac vratiti novac, oni će skupljati podatke u vezi vas prije samog sklapanja ugovora kako bi bili sigurni da imate dovoljno primanja. Upravo će o kreditnoj sposobnosti ovisiti hoćete li dobiti kredit ili ne. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate npr. stabilan postao i visoka mjesečna primanja. Ako vam se sve navedeno sviđa i zadovoljava vaše kriterije, dobijte ferratum money već danas.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (542 ocjena)