Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferrarum

Ferrarum online krediti

Za razliku od prijašnjih vremena, kada ste za sklapanje kredita morali fizički posjetiti banku, današnje moderno informatičko doba donosi brojne pogodnosti, pa tako i mogućnost da ugovor o kreditu možete sklopiti iz udobnosti vlastitog doma. Iako je sklapanje ugovora o kreditu stoga lakše nego ikada prije, tom postupku ne bi trebali pristupiti neoprezno. Ipak se tu radi o preuzimanju odgovorne financijske obveze, stoga trebate znati sva prava i obveze koje ćete imati kada sklopite ugovor o kreditu. Najprije trebate znati definiciju ugovora o kreditu, tj ugovora o zajmu, a definicija ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako je pri tom ugovorena kamata, radi se o naplatnom zajmu, u suprotnom je riječ o besplatnom. Jedina razlika između ugovora o zajmu i o kreditu je ta što će kod kredita zajmodavac biti banka, dok kod ugovora o zajmu to može biti bilo koja fizička ili pravna osoba. Ta pravna osoba može biti Ferrarum, ili bilo koje drugo trgovačko društvo koje pruža usluge kreditiranja. Neovisno o tome je li riječ o Ferrarum ili kakvom drugom društvu, svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internetu upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. Zatim vidite da li je društvo aktivno ili brisano, tj. u stečaju. Ukoliko je društvo brisano ili je u stečajuili pak uoće ne postoji, utoliko ni u ludilu nemojte sklapati ugovor o kreditu!

Ugovorne pojedinosti Ferrarum kredita

Na stranici Ferrarum možete vidjeti brojne korisne informacije za sklapanje ugovora o kreditu poput online kalkulatora koji vam ovisno o iznosu kredita i roku otplate izračunava visinu mjesečnog anuiteta i kamate. Ukoliko vas privlači Ferrarum krediti, svakako najprije proučite sve ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se prvenstveno odnosi na odredbe poput kamatne stope, ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji penal, tj. naknada koju morate platiti ako ne vratite kredit u ugovorenom roku, i ako ta naknada iznosi više od 10 % od iznosa kredita kojeg ste dobili, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Isto tako, brzina odobrenja feraturm kredita naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Stoga svakako vodite računa o tome da ste sposobni vraćati kredit kroz ugovoreno razdoblje, tj. da je iznos vaših mjesečnih primanja dovoljan da podmirite svoje obveze i normalno živite. Stoga, napominjemo još jednom, da prije sklapanja ugovora pročitate ugovor od prvog do zadnjeg slova te pritom morate razumjeti sve što ste pročitali.

Instrumenti osiguranja tražbine za Ferrarum kredite

Zajmodavac, tj. Ferrarum se mora pouzdati u činjenicu da ste sposobni vratiti novac koji vam je dan u zajam, u za to ugovorenom roku, jer u protivnom će biti na gubitku. Kako bi Ferrarum bio siguran da ćete vi kao zajmoprimac vratiti novac, on će analizirati vas prije sklapanja ugovora kako bi se osigurao da imate dovoljno primanja i imovine iz koje se dug može naplatiti. Upravo će o kreditnoj sposobnosti ovisiti brzina kojom se brzinski krediti mogu dobiti. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate stabilan postao i dobra mjesečna primanja. Međutim, no samo po sebi neće biti dovoljno, već će biti potrebno i ugovoriti određeni instrument osiguranja tražbine poput jamstva. Jamac će u slučaju da vi niste sposobni vratiti dug na vrijeme, vratiti taj dug umjesto vas. Stoga svakako vodite računa da jamca birate isključivo vi i da je to osoba od vašeg povjerenja.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (655 ocjena)