Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jamstvo za kredit Ferratum

Što je jamstvo za kredit Ferratum?

Što je jamstvo za kredit Ferratum, odnosno što je uopće jamstvo kod kreditiranja? Jamstvo je obaveza pojedinca jamca koji sudjeluje u kreditiranju treće osobe korisnika kredita da će ukoliko korisnik kredita ne bude u mogućnosti otplaćivati kredit ispunjavati obaveze umjesto korisnika kredita sve dok korisnik kredita ne bude u mogućnosti ispunjavati svoju obavezu prema odredbama ugovora o kreditu.

Jamac je osoba koja sudjeluje u kreditiranju korisnika kredita i garantira da će preuzeti obaveze umjesto korisnika kredita. Jamac može biti fizička ili pravna osoba. Jamac treba zadovoljavati uvjete banke i imati kreditnu sposobnost da može preuzeti obvezu jamca.

Svaka banka će uz provjeru korisnika kredita provjeriti i kreditnu sposobnost jamca, te ima pravo ukoliko jamac ne zadovoljava kriterije banke i odbiti jamca. Jamstvo za kredit Ferratum se može i kupiti u Ferratum banci. To je jedna od opcija koju banka nudi prilikom odobravanja kradita za koje je jamstvo potrebno da bi se odobrio kredit.

Jamstvo za kredit Ferratum za umirovljenike

Jamstvo za kredit Ferratum kod odobravnja kredita umirovljenicima također se može kupiti. Umirovljenici velikom većinom imaju male mirovine i time je njihova kreditna sposobost umanjena u odnosu na ostalo radno aktivno stanovništvo. Sa smanjenom kreditnom sposobnosti potreba za jamstvom se povećava.

Zavisno i od iznosa kredita koji umirovljenik traži tako će se kod većih iznosa čak i nenamjenskih kredita pojaviti potreba za jamstvom. Jamstvo za kredit Ferratum kao jedna od opcija koje vam Ferratum može ponuditi vrlo je jednostavno i brzo rješenje koje će umirovljeniku olakšati da dođe do željenog kredita.

Kupovina jamstva postat će dio uvjeta tog kreditiranja koje će ući u otplatni plan samog kredita. U slučaju na primjer da ste umirovljenik i pokvario vam se auto i nemate dovoljan iznos novca da popravite auto jer je popravak skup, a auto vam je neophodan, obratite se sa povjerenjem Ferratum -u čak i u slučaju kada vam je potrebno jamstvo jer Ferratum će riješiti taj vaš problem.

Jamstvo za kredit Ferratum za pokretanje vlastitog posla

Odlučili ste pokrenuti vlastiti posao, imate poslovni plan razrađen do detalja koji planirate prihode i rashode za naredne dvije godine? Sakupili ste nešto novaca, međutim ipak vam je potrebna financijska injekcija kako bi nabavili svu potrebnu opremu i krenuli sa vlastitim poslom.

Obratite se Ferratum banci sa povjerenjem, jamstvo za kredit Ferratum će vam pomoći jer cilj je Ferratum banke odobravanje kredita stimulirajući time i građane i gospodarstvo da zarađuju i stvaraju. Iznos koji tražite nije mali i Ferratum će provjeriti vašu kreditnu sposobnost, vaš poslovni plan koji imate, međutim ipak će za odobravanje traženog iznosa kredita biti potrebno određeno jamstvo.

Bilo da se radi o velikom iznosu ili se radi o neodgovarajućoj kreditnoj sposobnosti s obzirom na visinu kredita, jamstvo za kredit Ferratum je jednostavno i efikasno riješenje koje vam treba. Na vama je da podnesete zahtjev i dostavite Ferratum -u dokumentaciju i vaš kredit će biti odobren u vrlo kratkom roku.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (600 ocjena)