Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum krediti

Ferratum krediti u Hrvatskoj

U nazad nekoliko godina promijenili su se trendovi u financiranju, pa je nekadašte financiranje iz stvorenih zaliha, zamijenilo financiranje putem kredita. Na tržištu novca, kredita i pozajmica, pojavili su se razni novi zajmodavci i kreditori. Jednostavno, potražnja za kreditima je sve veća, pa je logično bilo da se razmjerno potražnji poveća i ponuda. Nekoliko je faktora utjecalo na nova zbivanja na tržištu novca. Prvenstveno, stabilno tržište rada i radna mjesta, “proizvelo” je klijente koji su sve pouzdaniji za kreditore i zajmodavce. Kao posljedica toga, kamatne stope i opći uvjeti posuđivanja novca postali su sve povoljniji. U Hrvatskoj, kao i u svijetu, sve su popularniji mikro i mali gotovinski krediti, posebno oni koji se mogu ugovarati online putem i realizirati u kratkom roku. Po tom pitanju, najboljim su se pokazali Ferratum krediti. Stoga ne čudi popularnost koju su Ferratum krediti stekli u relativno kratkom vremenu u kojem su prisutni na tržištu.

Kako se realiziraju Ferratum krediti

Nekoliko je razloga zaštu su upravo Ferratum krediti jedni od najpopularnijih i najtraženijih na tržištu kredita. Prije svega, Ferratum krediti mogu se ugovoriti online putem i to doslovno pomoću nekoliko klikova na web stranici. Procedura je veoma jednostavna. Prvo što je potrebno napraviti je registracija na web stranici Ferratum kreditora i to na način da se obavi registracija a potom i verifikacija osobnih dokumenata. Osobni dokumenti se verificiraju putem aplikacije koja je razvijena baš za potrebe Ferratum kreditiranja. Nakon uspješne registracije i verifikacije osobnih dokumenata, slijedi ispunjavanje zahtjeva za mikro kreditom. Po ispunjenom i poslanom zahtjevu za kredit, agenti i djelatnici Ferratuma u veoma kratkom roku obradit će vaš zahtjev i odgovoriti vam na njega. U slučaju da vam se odobri kredit, putem e-maila poslat će vam pripremljeni ugovor. Potom slijedi isplata novca na vaš tekući račun. Sve navedeno traje doslovno nekoliko sati i potrebni novac u većini slučajeva na vašem računu bude već idući radni dan.

Online Ferratum krediti

Kada su online Ferratum krediti u pitanju, treba razlikovati kredite za nove i postojeće klijente, kao i mikro kredite do 400 EUR. Ferratum krediti sa iznosom do 400 EUR, imaju dodatno pojednostavljenu proceduru ugovaranja koja traje doslovno nekoliko desetaka minuta. Također rok otplate ovih kredita je do 30 dana. Ostali krediti sa iznosom do 4000 EUR realiziraju se po povoljnim uvjetima. Naime kamatna stopa iznosi svega 7,26 posto sa maksimalnim rokom otplate do 18 mjeseci. Za hitne novčane intervencije Ferratum banka i krediti idealna su opcija. Iako se radi o registriranom i općepoznatom kreditoru, potrebno je obratiti pažnju na nekoliko stvari. Sa kreditima i uzimanjem kredita treba biti oprezan u toliko da se koriste samo kada je to neophodno i sa svrhom. Ugovoreni otplatni plan potrebno je ispunjavati točno kako je ugovoreno, jer svaka nepravilnost i ne vraćanje kredita može dovesti do blokade i dodatnih financijskih problema.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (540 ocjena)