Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka

Znate li što je Ferratum banka?

Ako ste ikada imali potrebu za uzimanjem bilo kakvih kredita, a pogotovo online kredita, onda ste vjerojatno čuli štoje Ferratum Banka. Ferratum banka ustvari nike banka, . Već firma koja pruža usluge online kreditiranja. Svakako morate znati da se ne radi o banci, kao što je npr., PBZ, OTP, Kent Bank, Zagrebačka banka i ostale banke koje su registrirane u RH čiji je rad odobrila Hrvatska Narodna Banka, već se radi o raznolikim trgovačkim društvima koji ne podliježu kontroli HNB-a. Baš zbog toga, prilikom svakog sklapanja ugovora o kreditu s takvim firmama koje nisu banke, morate uložiti osobitu pozornost jer često zna biti riječ o prijevari. Zato npr. svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internet tražilici upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete konkretno ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. Zatim vidite da li je društvo aktivno ili brisano, tj. u stečaju. Ako je društvo npr. brisano ili je u stečaju ili pak uoće ne postoji, utoliko nemojte sklapati ugovor o kreditu!

Kakve online kredite pruža Ferratum banka?

Kako biste razumjeli što su uopće online krediti koje pruža Ferratum Banka, potrebno je razumjeti pravni institut kredita. Naime, financijska pismenost je jedan od ključnih preduvjeta za uspješno i sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Ugovor o kreditu je pravni odnos koji postoji tisućama godina. Drugi naziv za njega je još i ugovor o zajmu, a takav ugovor su sklapali još i stari Rimljani. Zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako je pri tom ugovorena kamata, radi se o naplatnom zajmu, u suprotnom je riječ o besplatnom. Jedina razlika između ugovora o zajmu i o kreditu je ta što će kod kredita zajmodavac biti banka, dok kod ugovora o zajmu to može biti bilo koja fizička ili pravna osoba. U našem konkretnom slučaju, ugovorna strana je Ferratum banka koja nudi online kredite, zajedno sa svim pojedinostima koje se takvog ugovora tiču. Upravo tako opisan pravni odnos je ono što online krediti u suštini jesu. Ta pravna osoba može biti Ferrarum banka, ili bilo koje drugo trgovačko društvo koje pruža usluge kreditiranja. Neovisno o tome je li riječ o Ferrarum ili kakvom drugom društvu, svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internetu upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu.

Koliko su brzi online krediti koje pruža Ferratum Banka?

Brzina dobivanja kredita svakako je jedan od važnijih preduvjeta koji će afirmativno utjecat na vašu volju pri sklapanju ugovora o kreditu baš kod te pravne osobe. Naime, način življenja nerijetko nas dovede u razne nepovolje situacije. U tim situacijama potrebna nam je gotovina brzo. Ipak, nedopustite da nužda u kojoj se nalazite dovede do srljanja i brzopletog sklapanja ugovora o kreditu. Svakako je dobro da najprije proučite svojeugovorne obveze koje ćete preuzeti ako uzmete kredit koji daje Ferratum banka. To se prvenstveno odnosi na odredbe poput iznosa na koji vam je odbren kredit, visine kamatne stope ili pak roka otplate. (pri tom vodite računa koja je zakonski najviše dopuštena kamatna stopa), ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji takva naknada koju morate platiti ako ne isplatite kredit u ugovorenom roku, i ako ta naknada iznosi više od 15 % od iznosa kredita kojeg ste dobili, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Isto tako, brzina odobrenja ferraturm kredita naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Stoga svakako vodite računa o tome da ste sposobni vraćati kredit koji daje Ferratum Banka kroz ugovoreno razdoblje, tj. da je iznos vaših mjesečnih primanja dovoljan da podmirite svoje obveze i normalno živite.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (658 ocjena)