Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum krediti uvjeti

Ako vas zanimaju Ferratum krediti, uvjeti koje morate znati su ovi

Ako vam je hitno potreban kredit, vjerojatno već razmatrate koje sve opcije imate i odlučujete koja je najbolja za vas. Prilikom odlučivanja koja opcija je najbolja, svakako trebate voditi računa o tome da proučite sve ugovorne odredbe. Ipak ćete sklapanjem ugovora o kreditu preuzimati stanovitu obvezu, stoga je vrlo važno razumijeti pravnu poziciju u kojoj se nalazite. Ako ste dakle istraživali koji sve krediti postoje, vjerojatno ste naišli i na Ferratum krediti uvjeti. Radi se o online kreditima, dakle kreditima koji se sklapaju putem interneta bez potrebe odlaska u poslovnicu. Svakako je dobro da proučite koji su ferratum krediti uvjeti. Osim osnovnih, a to je iznos kredita, rok otplate i kamatna stopa, morate pročitati i sve ostale odredbe ugovora. Posebno obratite pažnju na visinu kamatne stope, da ona ne prelazi zakonski određeni prag (poželjno bi bilo da mu nije ni blizu, jer u tom slučaju se radi o nepovoljnom kreditu za vas).

Znate li koji su Ferratum krediti uvjeti?

ko vas privlači Ferratum krediti uvjeti, svakako najprije trebate proučiti razne ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se prvenstveno odnosi na sastojke ugovora poput iznosa na koji vam je odobren kredit, kamatna stopa ili pak rok otplate. (pri tom vodite računa koja je zakonski najviše dopuštena kamatna stopa), ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji takva naknada koju morate platiti ako ne isplatite kredit u ugovorenom roku, i ako ta naknada iznosi više od 15 % od iznosa kredita kojeg ste dobili, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Isto tako, brzina odobrenja za ferratum jamstvo naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Stoga pazite o tome da ste sposobni vraćati kredit. Ako jeste sposobni vraćati kredit, dakle imate dobru kreditnu spobnost, ferratum krediti uvjeti su oni što će vas iduće vjerojatno zanimati. Stoga nemojte pristupiti proučavanju uvjeta kreditiranja prije nego što pouzdano znate da ste kreditno sposobni.

Ferratum krediti uvjeti i jamstva

Naravno, ako imate jako visoka primanja zdravorazumski je da vam onda ni ne treba kredit. Dakle, vaša primanja naravno neće biti jedini faktor koji će podići vaš kreditni rating, nego će na to utjecati i razni drugi faktori poput nepokretne imovine koju imate, npr. nekretnine, vaše ponašanje kao dužnika odprije (npr. jeste li na vrijeme vraćali kredit i sl. ). Feraturm krediti uvjeti su nešto što ćete saznati nakon što proučite ugovorne odredbe., Svakako ćete lakške sklopiti ugovor o kreditu ako ponudite i jamstvo otplete. Jamac je osoba kojoj vjerujete i koja će biti spremna otplatiti kredit ako vi u tome ne uspijete. Jamac je vaš prijatelj, obitelj ili netko treći kojega birate samo vi. Ako npr. Jamac treba biti neko društvo za koje nikada niste čuli, svakako nemojte sklopiti ugovor o kreditu. Ukoliko je pak sve navedeno ispunjeno, Ferratum krediti uvjeti je nešto što morate znati. Saznajte koji su ferratum krediti uvjeti već danas!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (678 ocjena)