Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum jamstvo

Znate li što je Ferratum jamstvo?

Brzina dobivanja kredita svakako je jedan od bitnih razloga koji će afirmativno utjecat na vašu volju za sklapanje ugovora o kreditu baš kod te pravne osobe. Ako vas privlači Ferratum jamstvo i želite sklopiti taj ugovor, svakako najprije trebate proučiti razne ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se prvenstveno odnosi na sastojke ugovora poput iznosa na koji vam je odobren kredit, kamatna stopa ili pak rok otplate. (pri tom vodite računa koja je zakonski najviše dopuštena kamatna stopa), ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji takva naknada koju morate platiti ako ne isplatite kredit u ugovorenom roku, i ako ta naknada iznosi više od 15 % od iznosa kredita kojeg ste dobili, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Isto tako, brzina odobrenja za ferratum jamstvo naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Zapamtite: znanje je moć i nikada vam ne može štetiti!

Kreditna sposobnost kao preduvjet za Ferratum jamstvo

Kao što smo rekli u prethodnom poglavlju, brzina odobrenja za ferratum jamstvo naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Stoga svakako vodite računa o tome da ste sposobni vraćati kredit koji daje Ferratum Banka kroz ugovoreno razdoblje, tj. da je iznos vaših mjesečnih primanja dovoljan da podmirite svoje obveze i normalno živite. koji vam je dan kao kredit, u za to predviđenom roku, jer u protivnom će biti na gubitku. Da bi Ferrarum banka bila siguran da ćete vi kao zajmoprimac vratiti novac, oni će analizirati određene podatke u vezi vas prije sklapanja ugovora kako bi bili sigurni da imate dovoljno primanja. Upravo će o kreditnoj sposobnosti ovisiti hoćete li dobiti kredit ili ne. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate npr. stabilan postao i visoka mjesečna primanja. Međutim, no samo po sebi neće biti dovoljno, već će biti potrebno i ugovoriti određeni tzv. instrument osiguranja tražbine poput jamstva. Ferratum jamstvo, tj. jamac će u slučaju da vi niste sposobni vratiti dug na vrijeme, vratiti taj dug umjesto vas. Stoga svakako vodite računa da jamca birate isključivo vi i da je to osoba od vašeg povjerenja.

Evo zašto morate znati što je Ferratum jamstvo

Naravno, ako imate jako visoka primanja onda vam ne bi ni trebao kredit. Stoga vam primanja naravno neće biti jedini faktor koji će podići vaš kreditni rating, nego će na to utjecati i nepokretna imovina koju imate, npr. nekretnine, vaše ponašanje kao dužnika odprije (npr. jeste li na vrijeme vraćali kredit i sl. ). Ferratum jamstvo će vamsvakako brže odobriti kredit li i ako sami ponudite određenoosiguranje kredita poput jamaca. Svakako znajte da jamca birate isključivo vi i nitko drugi. kojoj vjerujete Jamac je osoba od vašeg povjerenja, koja je spremna podmiriti vašu obvezu umjesto vas. Ako npr. Jamac treba biti neko društvo sa sjedištem u stranoj državi za koje nikada niste čuli, svakako nemojte sklopiti ugovor o kreditu. Ukoliko je pak sve navedeno ispunjeno, Ferratum jamstvo je dobre kredite opcije! Znajte i da je jamstvo samo jedan od načina osiguranja tražbine, postoje i hipoteke, bjanko zadužnica i razne druge ovršne isprave.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (545 ocjena)