Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum credit

Jeste li ikada čuli za Ferratum credit?

Ako vam je zbog modernog i užurbanog načina življenja zafalilo novčanog kapitala, vjerojatno ste krenuli razmišljati o uzimanju kredita. Prilikom istraživanja koji sve krediti postoje, vjerojatno ste naišli i na Ferratum credit. Znate li o čemu je riječ?

Kako biste razumjeli što su uopće Ferratum credit, potrebno je razumjeti što je uopće kredit u svom pravnom smislu. Naime, upravo financijska pismenost treba biti jedan od glavnih preduvjeta za uspješno i sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Ugovor o kreditu je pravni odnos koji postoji tisućama godina. Drugi naziv za njega je još i ugovor o zajmu, a takav ugovor su sklapali još i stari Rimljani. Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako je pri tom ugovorena kamata, radi se o naplatnom zajmu, u suprotnom je riječ o besplatnom. Jedina razlika između ugovora o zajmu i o kreditu je ta što će kod kredita zajmodavac biti banka, dok kod ugovora o zajmu to može biti bilo koja fizička ili pravna osoba.

Pojedinosti vezane za Ferratum credit

U našem konkretnom slučaju, ugovorna strana je Ferratum banka koja nudi Ferratum credit, zajedno sa svim pojedinostima koje se takvog ugovora tiču. Upravo tako opisan pravni odnos je ono što online krediti u suštini jesu. Ta pravna osoba može biti Ferrarum banka, ili bilo koje drugo trgovačko društvo koje pruža usluge kreditiranja. Neovisno o tome je li riječ o Ferrarum ili kakvom drugom društvu, svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internetu upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. Zatim vidite da li je društvo aktivno ili brisano, tj. u stečaju. Ukoliko je društvo brisano ili je u stečajuili pak uoće ne postoji, utolikonemojte sklapati ugovor o kreditu! Neovisno želite li dobiti Ferratum credit ili bilo koji drugi kredit, jedno uvijek imajte na umu, a to je da svaki put temeljito i pažljivo pročitate cijeli ugovor.

Znate li tko daje Ferratum credit?

Ako ste ikada imali potrebu za uzimanjem bilo kakvih kredita, a pogotovo online kredita, onda postoji dobra vjerojatnost da ste čuli za Ferratum credit. Ferratum banka pravno gledano nije banka, već firma koja pruža usluge online kreditiranja. Svakako morate znati da se ne radi o banci, kao što je npr. Zagrebačka banka i ostale banke koje su registrirane u RH čiji je rad odobrila Hrvatska Narodna Banka, već se radi o raznolikim trgovačkim društvima koji ne podliježu kontroli HNB-a. Baš zbog toga, prilikom svakog sklapanja ugovora o kreditu s takvim firmama koje nisu banke, morate uložiti osobitu pozornost jer često zna biti riječ o prijevari. Zato npr. svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internet tražilici upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete konkretno ime društva s kojim želite sklopiti. Potom ćete vidjeti da li je nad društvom otvoren stečaj ili je možda brisano iz registra. U tom slučaju ne želite sklapati ikakav kredit. Ako pak tomu nije slučaj, uzmite Ferratum credit već danas!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (513 ocjena)