Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka jamstvo

Znate li što je Ferratum banka jamstvo?

S obzirom na to da se kod sklapanja ugovora o kreditu radi o pravnom odnosu u kojem će zajmodavac zajmoprimcu dati u vlasništvo stanovitu količinu novca s nadom da će mu on taj novac nakon određenog vremena vratiti. Ferratum banka jamstvo se mora pouzdati u činjenicu da ste sposobni vratiti novac koji vam je dan kao kredit, u za to predviđenom roku, jer u protivnom će biti na gubitku. Kako bi Ferrarum banka jamstvo bila siguran da ćete vi kao zajmoprimac vratiti novac, on će analizirati određene podatke koji se tiču vas prije sklapanja ugovora kako bi bili sigurni da imate dovoljno primanja i imovine iz koje se dug može naplatiti. Upravo će o kreditnoj sposobnosti ovisiti hoćete li dobiti kredit ili ne. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate npr. stabilan postao i visoka mjesečna primanja. Međutim, no samo po sebi neće biti dovoljno, već će biti potrebno i ugovoriti određeni tzv. instrument osiguranja tražbine poput jamstva. Jamac će u slučaju da vi niste sposobni vratiti dug na vrijeme, vratiti taj dug umjesto vas. Stoga svakako vodite računa da jamca odaberete vi te da je to osoba od vašeg povjerenja. Ako Ferratum Banka jamstvo zadovolji sve prethodne kriterije, sklopite ugovor o kreditu!

Ako želite uzeti kredite koje pruža Ferratum banka, jamstvo će biti potrebno

Naravno, ako imate jako visoka primanja onda vam ne bi ni trebao kredit. Stoga vam primanja naravno neće biti jedini faktor koji će podići vaš kreditni rating, nego će na to utjecati i nepokretna imovina koju imate, npr. nekretnine, vaše ponašanje kao dužnika odprije (npr. jeste li na vrijeme vraćali kredit i sl. ). Ferratum banka jamstvo će vam brže odobriti kredit li i ako ponudite određena sredstva osiguranja kredita kao što je npr jamac. Svakako pazite da jamca odaberete prvenstveno vi i samo vi. To treba biti osoba kojoj vjerujete da će platiti dug ako vi u tome zakažete, stoga jamac mora uživati vaše povjerenje. Ako npr. Jamac treba biti neko društvo sa sjedištem u stranoj državi za koje nikada niste čuli, svakako nemojte sklopiti ugovor o kreditu. Ukoliko je pak sve navedeno ispunjeno, Ferratum banka jamstvo je dobre kredite opcije! Neovisno o sklapanju ovog ili nekog drugog kreditnog posla, svakako vodite računa da uvijek u potpunosti razumijete ugovor koji sklapate.

Evo što je Ferratum banka jamstvo i što sve trebate znati o tome

Ako ste ikada imali potrebu za uzimanjem bilo kakvih kredita, a pogotovo online kredita, onda ste vjerojatno čuli za Ferratum Banka jamstvo. Ferratum banka jamstvo ustvari i nije banka, već firma koja pruža usluge online kreditiranja. Svakako morate znati da se ne radi o banci, kao što je npr., PBZ, OTP, Kent Bank, Zagrebačka banka i ostale banke koje su registrirane u RH čiji je rad odobrila Hrvatska Narodna Banka, već se radi o raznolikim trgovačkim društvima koji ne podliježu kontroli HNB-a. Baš zbog toga, prilikom svakog sklapanja ugovora o kreditu s takvim firmama koje nisu banke, morate uložiti osobitu pozornost jer često zna biti riječ o prijevari. Zato npr. svakako najprije morate provjeriti da li je društvo s kojim sklapate ugovor o kreditu registrirano u Republici Hrvatskoj i da li postoji. To ćete napraviti na način da na internet tražilici upišete sudski registar, a potom u tražilicu napišete konkretno ime društva s kojim želite sklopiti ugovor o kreditu. Zatim vidite da li je društvo aktivno ili brisano, tj. u stečaju. Ako je društvo npr. brisano ili je u stečaju ili pak uoće ne postoji, utoliko nemojte sklapati ugovor o kreditu!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (574 ocjena)