Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank kupi jamstvo

Ferratum bank kupi jamstvo i politika banke

Ferratum banka p. l. c. je javno društvo s ograničenom odgovornošću registrirano prema zakonima Malte s brojem C56251, licencirano kao kreditna institucija od strane Uprave za financijske usluge Malte (http: //www. mfsa. com. mt/) sa sjedištem u ST Business Center, 120 Strand, Gzira GZR 1027, Malta. Usluge daljinskog pristupa Ferratum banke uključuju web mjesto Ferratum dostupno putem www. ferratumbank. com/ i mobilnu aplikaciju Ferratum. Stanja kredita na računu Ferratum banke prihvatljiva su za zaštitu u skladu s Propisima o shemi naknade deponentima iz 2015. pa ujedno i to da Ferratum bank kupi jamstvo i ima mogućnosti za to. Za više informacija o tome kako Ferratum bank kupi jamstvo, molimo pogledajte Informativni list. Informativni list možete pronaći i na našoj web stranici www. ferratumbank. com/, a također će vam se slati svake godine zajedno s izvatkom računa. Tri početne valute Ferratum tekuća računa koje vam je otvorila banka nakon uspješnog završetka procesa transfera, kao i svi dodatni računi u drugim valutama koje banka otvara u vaše ime.

Ferratum bank kupi jamstvo pod uvjetima

Ovi uvjeti uređuju vaš poslovni odnos između vas i banke, detaljno opisuju obveze banke prema vama i vaše obveze prema banci, kao i vaš Ferratum tekući račun i Ferratum štedni račun. Odnos između vas i Ferratum banke p. l. c. bit će uređen i uvjetovan pa tako i mogućnost da Ferratum bank kupi jamstvo. Informacije i izjave koje ste vi dali tijekom procesa ukrcavanja klijenta i prihvatili ih banka, kao i druge izjave i potvrde dane tijekom poslovnog odnosa, navedeni uvjeti i odredbe, ostale posebne uvjete koji se odnose na dodatne Ferratum bankarske proizvode na koje ste se možda pretplatili te bilo koji mandat koji banci povremeno možete dati. Sve daljnje uvjete koji mogu biti povremeno određeni ili drugu dokumentaciju koja vam banka može povremeno slati, što se tiče i slučaja u kojem Ferratum bank kupi jamstvo. Ako bilo koja dokumentacija koja vam se pošalje kada otvorite račun u banci proturječi bilo kojem od uvjeta navedenih u ovim odredbama i uvjetima, primjenjivat će se uvjeti navedeni u toj drugoj dokumentaciji. Poslovni odnos između vas i Ferratum banke p. l. c. nastavit će se unedogled dok vi ili mi to ne završimo. Poslovni odnos između vas i Ferratum banke p. l. c. uređivat će se malteškim zakonom, ali primjenjivat će se sve obvezne zaštite dane prema lokalnom zakonu o zaštiti potrošača.

Ferratum bank kupi jamstvo i kakvo je to jamstvo

Bankarska garancija je kada zajmodavna institucija obeća podmiriti gubitak ako zajmoprimac ne podmiri zajam. Jamstvo omogućuje tvrtki da kupi ono što inače ne bi, pomažući rast poslovanja i promičući poduzetničku aktivnost. Takva je situacija i tu gdje Ferratum bank kupi jamstvo. Postoje različite vrste bankovnih jamstava, uključujući izravna i neizravna jamstva. Banke obično koriste izravna jamstva u inozemnom ili domaćem poslovanju, izdana izravno korisniku. Izravna jamstva primjenjuju se kada se sigurnost banke ne oslanja na postojanje, valjanost i izvršnost glavne obveze. Bankovna garancija je kada zajmodavna institucija obeća podmiriti gubitak ako zajmoprimac ne podmiri zajam, isto tako i kada Ferratum bank kupi jamstvo. Pojedinci često biraju izravna jamstva za međunarodne i prekogranične transakcije, koja se mogu lakše prilagoditi stranim pravnim sustavima i praksi, jer nemaju zahtjeve za obrasce. Neizravna jamstva najčešće se javljaju u izvoznom poslu, posebno kada su državne garancije ili javni subjekti korisnici jamstva. Mnoge zemlje ne prihvaćaju strane banke i jamce zbog pravnih problema ili drugih zahtjeva za obrascem. Uz neizravno jamstvo, koristi se druga banka, obično strana banka sa sjedištem u državi prebivališta korisnika.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (559 ocjena)