Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste krediti za mlade

Erste krediti za mlade u Hrvatskoj

Krediti su postali neizostavni u našem svakodnevnom životu. Velike promjene na tržištu rada i na tržištu kredita i pozajmica rezultiralo je novim trendovima i načinu razmišljanja kada je financiranje u pitanju. Od nekadašnjeg stava da se viškovima novca i štednjom financiraju veće životne investicije i želje, kao i poslovne, došli smo do toga da se sve više stvari financira putem kredita. Nekoliko je preduvjeta trebalo biti ispunjeno za takve promjene. Jedna od glavnih pogodnosti koje su pogodovale kreditima je kamatna stopa, tj. sve niži iznosi kamatnih stopa. Banka koja prednjači u ponudi i postavljanju trendova i novih novčanih proizvoda je Erste banka. Erste krediti za mlade jedna su od najboljih i najpovoljnijih na tržištu. Povoljna kamatna stopa i mogućnost ugovaranja kredita putem interneta glavne su prednosti koje imaju Erste krediti za mlade u Hrvatskoj. Kreditima za mlade možete financirati razne stvari, od stanova, pa sve do automobila i do školovanja.

Gdje i kako se realiziraju Erste krediti za mlade

Prva stvar prije nego krenete u realizaciju kredita za mlade u Erste banci, morate znati gdje ih sve možete realizirati. Erste banka ima veliki broj poslovnica u kojima vas čekaju vrhunski bankari, a ako se više oslanjate na nove tehnologije, Erste banka za vas je pripremila ugovaranje kredita i ostalih svojih usluga, putem aplikacije ili web stranice. Erste krediti za mlade odlično su rješenje za razne potrebe. Kao primjer analizirat ćemo online Erste kredite za mlade. Online Erste krediti za mlade realiziraju se u svega nekoliko koraka i to preko aplikacije koju je razvila Erste banka za svoje klijente. Dakle trebate smartphone i osobnu iskaznicu, te malo vremena kako bi sve dogovorili. U većini slučajeva neće vam biti potreban dolazak u poslovnicu. Iznos kredita ide i do 10000 eura, sa rokom otplate do 120 mjeseci. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 6, 09 posto, pa će vam mjesečna rata punog iznosa kredita od 10000 eura sa rokom otplate 120 mjeseci biti 100 i nešto sitno eura.

Ostali Erste krediti za mlade i korisni savjeti vezani za kredite

Osim već navedenog Erste kredita za mlade u iznosu do 10000 eura, u ponudi Erste banke možete naći i gotovinski kredit puno većeg iznosa, do 40000 eura. Ovi krediti za mlade, mogu se realizirati isključivo u poslovnicama Erste banke. Također u Erste banci možete realizirati stambene kredite za mlade, uz APN subvenciju, kao i specijalne kredite za obrazovanje. Erste krediti za mlade koji su namijenjeni isključivo za obrazovanje, mogu se koristiti za troškove studiranja, kako školarina tako i smještaja i prehrane, stručne edukacije, pa čak i privatne škole i vrtiće. Erste krediti za mlade zaista su prilagođeni raznim situacijama, a na vama je da ih oprezno koristite. Kada kažemo oprezno, prvenstveno kredite treba uzimate samo kada nam neophodno trebaju i samo u onim iznosima da si pokrijemo financijsku „rupu“. Također dobro isplanirajte otplatni plan, kako bi mogli uredno vraćati mjesečne obveze, pa čak i ako se nađete u određenom prihodovnom minusu o odnosu na situaciju kada ste dogovorili kredit.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (615 ocjena)