Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste krediti

Erste krediti – za vaše velike i male snove

Krediti su u današnje vrijeme postali vrlo popularni zbog mnogih beneficija koje donose sa sobom. Mogu vam itekako pomoći u rješavanju raznih financijskih problema koje su vas zahvatile. Omogućava vam da brzo i pouzdano dođete do gotovine bez da morate nekoga pitati za novac što zna biti jedno vrlo neugodno iskustvo za mnoge. Mnogima njihova plaća nije dovoljna da pokrije sve mjesečne, životne troškove koji su danas postali skuplji nego ikad. Novčani problemi su danas postali sve češća briga mnogih građana koji se snalaze na razne moguće načine da ih pokriju što prije i bezbolnije. Uz Erste kredite moći ćete ih na najlakši mogući način riješiti uz jednostavan pristup gotovini.

Erste krediti – zatražite svoj kredit online

Svoj Erste krediti možete zatražiti i online bez potrebe odlaska uz samu poslovnicu banke. Na taj način moći ćete već unaprijed dobiti povratne informacije od banke u vezi odobrenja kredita, bez da morate trošiti vaše dragocjeno vrijeme na mnogobrojne posjete u samu poslovnicu banke. S ovom opcijom su omogućili mnogim ljudima da na brz i lagan način dođu do potrebnog novca uz minimalan stres. Znamo kako stresno može biti procedura sklapanja ugovora za kredit, upravo zbog toga su uveli opciju online prijave za kredit kako bi vam olakšali cijeli proces.

Erste krediti – dogovorite svoj sastanak s bankarom online

Ukoliko želite, imate opciju dogovaranja sastanka u poslovnici s bankarom kako biste dobili odgovore na sva vaša pitanja u vezi kredita. S ovom opcijom možete dobiti pravi dojam i vidjeti da li je kredit idealna solucija  za vas. Možete dogovoriti sastanak u bilo kojoj poslovnici Erste banke koja je vama najbliža i najpraktičnija za doći do tamo. Prilikom sklapanja ugovora za Erste krediti, sami si prilagođavate kredit prema vašim potrebama i mogućnostima, što se odnosi na iznos kredita te vremenski rok otplate. Preko online kredit kalkulatora možete izračunati vaš anuitet kako biste dobili uvid u mjesečne rate.

Erste krediti – brzo odobrenje kredita za sve građane

Da li vi trenutno imate planove koje biste napokon htjeli realizirati? Ili imate snove i želje koje biste htjeli pretočiti u stvarnost? Uz Erste kredit sve je moguće. Uz njihovu jednostavnu proceduru ugovaranja kredita sa povoljnim uvjetima moći ćete napokon krenuti u realizaciji vaših planova i snova. Zašto ne biste promijenili svoj život na bolje ako znate da to možete? Mnogo ljudi odustane od svojih snova upravo zbog nedovoljno financijskih sredstava. Zato ako imate potrebu za dodatnim novcem kako biste pokrili nenadane troškove ili investirali u veće projekte onda su vas idealni Erste krediti.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (671 ocjena)