Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste gotovinski krediti u eurima

Erste gotovinski krediti u eurima i slogan Erste banke

Erste gotovinski krediti u eurima postavljeni su prema politici Erste banke. Temelj poslovanja je pružanje financijskih proizvoda i usluga. Također nam je vrlo važno pružiti vam visokokvalitetne informacije i izravnu podršku kako biste mogli donositi utemeljene odluke. Zbog toga su vrlo usredotočeni na zapošljavanje, kao i na kontinuirano ulaganje u osobni i profesionalni rast zaposlenika, aktivno traže vaše povratne informacije i slušaju trendove kako bi mogli predvidjeti vaše potrebe i ispraviti potencijalne previde. Znanje pokreće napredak u svakom društvu, a svjesni su odgovornosti na području financijske pismenosti svih dobnih skupina. Uz redovito savjetovanje nakon svakog zanimanja za naše proizvode i usluge, organizirali smo i interaktivnu izložbu ABC novca u zagrebačkom Tehničkom muzeju, koju je posjetilo 38 000 ljudi, uglavnom djece. Tim entuzijastičnih internih trenera svake godine organizira besplatne tematske radionice, dok Medo Štedo neumorno naglašava važnost uštede i za djecu i za roditelje Erste gotovinski krediti u eurima i ostale razne ponude. Žele pomoći u stvaranju prednosti. To se ne odnosi samo na ulaganja koja omogućujemo ili na mogućnosti zapošljavanja koje stvaramo. Svake godine ulažemo u projekte na polju dobrotvornog rada, kulture, umjetnosti i sporta. Prvenstveno u regijama u kojima tradicionalno poslujemo – Zagrebu, Rijeci i Bjelovaru – ali i u ostatku Hrvatske. Doniramo računala i sredstva dječjim vrtićima i školama te nadahnjujemo svoje zaposlenike da dio radnog vremena volontiraju u dobrotvorne svrhe i projekte zajednice, jer vjerujemo da su potrebne i velike i male akcije ako želimo stvoriti bolje društvo. Naš posao je stvarati, poboljšavati i rasti, ali uz to dolazi i s velikom odgovornošću. U svojim svakodnevnim zadacima i korporativnoj kulturi koju njegujemo nastojimo ujediniti korporativne ciljeve s onima za veće dobro. Vjerujemo da se rad na prosperitetu cijele zajednice ne može odvojiti od individualnog uspjeha i da će ovaj pristup pomoći kako našoj zajednici da napreduje, tako i svima nama koji smo njezin dio. Zato neprestano traže nove načine kako poboljšati i ispraviti svoje postupke. Jer vjerujemo da, počevši od sebe, svi možemo bolje. Da bude bolje.

Erste gotovinski krediti u eurima i ostale ponude

Erste tekući račun s Visa Classic Debit karticom namijenjen je svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Zahvaljujući širokoj mreži poslovnica banaka i 635 bankomata u cijeloj Hrvatskoj, uvijek možete pristupiti svojim sredstvima. Erste gotovinski krediti u eurima možete prilagoditi vašim potrebama korištenjem dodatnih usluga. Uz usluge on-line bankarstva provodite bankarske aktivnosti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu Visa debitna kartica omogućuje jednostavna plaćanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Erste rate omogućuju podizanje gotovine na bankomatima i vraćajte na rate. Dopušteno prekoračenje kada su u pitanju Erste gotovinski krediti u eurima, upotrijebite dodatna sredstva dostupna putem dopuštenog prekoračenja. Platite račune trajnim nalogom ili izravnim terećenjem. Usluge on-line bankarstva nose pogodnosti. Banka je tu gdje ste vi. Bilo da radije svoje bankarske aktivnosti radite kod kuće ili dok ste u pokretu, naše on-line bankarske usluge savršene su za vas. U bilo kojem trenutku možete saznati stanje na svojim računima, kreditnim karticama i zajmovima, brzo i sigurno platiti račune, započeti štednju, kupiti GSM kredit ili postaviti trajni nalog. Saznajte više o on-line bankarskim uslugama: Erste mBanking i usluga mobilnog bankarstva. Izvršite sve financijske transakcije pomoću pametnog telefona. Erste NetBanking je usluga internetskog bankarstva. On-line bankarstvo koje će pojednostaviti vaše upravljanje financijama.

Erste gotovinski krediti u eurima uz Erste SMS, Erste rate i Erste NetBanking

Uz Erste SMS primajte obavijesti o stanju na računu i promjenama na vašem mobilnom telefonu. Uz Erste novčanik zaboravite novčanik i platite putem mobitela. Uz Erste rate poboljšajte stanje ako su u pitanju Erste gotovinski krediti u eurima. Za posebne prigode, opuštena putovanja, izvanredne kupovine ili kada vam hitno treba gotovina, a na vašem računu nema sredstava, možete koristiti uslugu Erste Rate: podizanje gotovine na bankomatu s otplatom na rate, kupnja s otplatom na rate i / ili odgodom plaćanja na ugovorenim prodajnim mjestima bez dodatnih naknada i kamata i zatražite uslugu Erste Rate po primanju prve plaće na svoj tekući račun. Dopušteno prekoračenje kada su u pitanju Erste gotovinski krediti u eurima. Zatražite dopušteno prekoračenje po primanju prve plaće na Erste tekući račun i iskoristite dopušteno prekoračenje. Usluga Erste Rate može se kombinirati s dopuštenim prekoračenjem unutar definiranih limita. A uz NetBanking možete još i više. Pregledajte stanje svih svojih računa (tekući i žiro računi, devizni računi, oročeni depoziti u domaćoj valuti i stranim valutama, zajmovi u domaćoj valuti i stranim valutama). Besplatno upravljajte i planirajte svoje prihode i troškove koristeći jednostavne i napredne mogućnosti upravljanja.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (577 ocjena)