Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste gotovinski krediti

Online Erste gotovinski krediti

Erste tekući račun s Visa Classic Debit karticom namijenjen je svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Zahvaljujući širokoj mreži poslovnica banaka i 635 bankomata u cijeloj Hrvatskoj, uvijek možete pristupiti svojim sredstvima. Erste gotovinski krediti prilagodljivi su vašim potrebama korištenjem dodatnih usluga. Erste gotovinski krediti uključuju i usluge on-line bankarstva. Što vam omogućava provoditi bankarske aktivnosti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Visa debitna kartica je također jednostavna plaćanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Uz Erste Rate podignite gotovinu na bankomatima i vraćajte na rate. Upotrijebite dodatna sredstva dostupna putem dopuštenog prekoračenja. Platite račune trajnim nalozima ili izravnim terećenjem. Banka je tu gdje ste vi.
Bilo da radije svoje bankarske aktivnosti radite kod kuće ili dok ste u pokretu, naše on-line bankarske usluge savršene su za vas. U bilo kojem trenutku možete saznati stanje na svojim računima, kreditnim karticama i zajmovima, brzo i sigurno platiti račune, započeti štednju, kupiti GSM kredit ili postaviti trajni nalog.

Erste gotovinski krediti uz NetBanking

Erste gotovinski krediti uz NetBanking su također u ponudi. Usluga internetskog bankarstva koja će pojednostaviti vaše upravljanje financijama. Omogućena je poboljšana usluga Erste NetBanking za poslovne klijente, kao i redizajnirana stranica za prijavu za privatne klijente. Značajke: pregled stanja i transakcija. Pregledajte stanje svih svojih računa (tekući i žiro računi, devizni računi, oročeni depoziti u domaćoj valuti i stranim valutama, zajmovi u domaćoj valuti i stranim valutama, Erste gotovinski krediti). Besplatno upravljajte i planirajte svoje prihode i troškove koristeći jednostavne i napredne mogućnosti upravljanja. Nalozi za plaćanje u eurima i stranim valutama su dostupni. Platite račune, prenesite sredstva između računa i iskoristite naše niske naknade za usluge. Primite račune u elektroničkom obliku u aplikaciji NetBanking i platite ih jednim klikom. Štedni račun možete otvoriti putem interneta tako da položite samo 15 eura i dodate još kad god želite. Iznos ovisi i o vama. Sanjate o kupnji novog automobila, nastavku školovanja ili posjetu egzotičnoj destinaciji? Ili vam treba dodatni novac za plaćanje naknade za registraciju automobila? Prvi korak: Počnite štedjeti s minimalnim pologom od 15 euro.

Upravljanje fondovima Erste Asset Management
Izdajte / kupite / zamijenite imovinu investicijskog fonda pomoću Erste Asset Management.

Upravljanje ostalim uslugama
Aktivirajte, deaktivirajte i izmijenite svoje Erste SMS, Erste FonBanking i Erste mBanking, našu uslugu mobilnog bankarstva.

Upravljanje trajnim nalozima i izravnim terećenjem
Postavljanje, prikaz i otkazivanje automatskih naloga za plaćanje.

Više

Sigurna i jednostavna prijava

mToken
Prijavite se na internetske bankarske usluge brzo i jednostavno unošenjem četveroznamenkastog PIN-a na pametni telefon!
Isprobajte NetBanking

         
Ocjena: 4.7 / 5 (674 ocjena)