Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste gotovinski krediti online

Erste gotovinski krediti online za privatne klijente

Koje su vaše potrebe kada vas interesiraju Erste gotovinski krediti online? Pređite na Erstei usmjerite svoj redoviti mjesečni prihod na račun u našoj banci i ispunite sve svoje potrebe uz brojne pogodnosti. Kupujete ili namještate nekretninu i potrebni su vam Erste gotovinski krediti online. Najjednostavniji put do novog stana Erste stambenim kreditima. Za dodatna sredstva odaberite prekoračenje na tekućem računu, gotovinski zajam ili uslugu Erste Rate. Ako želite pametno ulagati u budućnost svoje djece, odaberite dječju ušteđevinu Medo Štedo. Možete početi s uplatama već od 7 eura. Želite obavljati bankarske djelatnosti bez podružnice? S on-line bankarskim uslugama pristupa vašim računima i obavlja transakcije bez obzira gdje se nalazite. Dođite u Erste Club i zakoračite u svijet financija bez puno muke. Trebate novi automobil? Odaberite Erste gotovinske kredite u eurima. Platite karticama na brojnim svjetskim prodajnim mjestima i podižite gotovinu besplatno na mnogim bankomatima širom svijeta. Odaberite Erste tekući račun s modernim on-line bankarskim uslugama! Odaberite tekući račun s nižom naknadom za upravljanje računom ili gotovinskim zajmom bez naknade za obradu i fiksne kamatne stope. Imate dobru poslovnu ideju i odlučili ste pokrenuti vlastiti posao, ali niste sigurni u sljedeći korak? Došli ste na pravo mjesto! Odaberite štedne, investicijske ili mirovinske fondove i planirajte svoju budućnost sada.

Erste gotovinski krediti online i politika banke

Erste je institucija osnovana kako bi pružila alate potrebne za korištenje vlastitih mogućnosti i potencijala za postizanje naših planova – velikih ili malih, privatnih ili globalnih. To bi mogao biti izum, prijeko potrebna usluga, savršen dom za sebe i svoju obitelj ili prilika za ostvarenje dugoročnog sna. Naša je utemeljiteljska ideja vidjela i dobra i loša vremena, ali njezin značaj nije jenjavao. Sada, možda više nego ikad prije, želimo naglasiti koliko smo posvećeni njezinoj primjeni i svakodnevnom radu na pokazivanju konkretne vrijednosti primjerom. Jer vjerujemo da bi svatko trebao vjerovati u sebe, kažu. I u drugima. Svako je društvo različito i raznoliko. Njegovo bogatstvo leži u samoj biti ovih iskustava, tradicija, znanja i vjerovanja. Vjerujemo da svi – zajednica, pojedinci i naša tvrtka – imaju najviše koristi ako svi dobiju priliku za ostvarenje vlastitog sna. Baš kao što ni mi kao banka nismo mogli pružiti vama, 870. 000 pojedinačnih klijenata koji imaju svoje specifične želje i mogućnosti, najbolju moguću uslugu Erste gotovinski krediti online ako je svih naših 2500 zaposlenika bilo potpuno isto, tako ni društvo u cjelini ne bi moglo funkcionirati ako svi bio identičan. Zbog toga zapošljavaju ljude različitih interesa i životopisa, razvijamo raznolike programe i nudimo proizvode i usluge prilagođene vašim potrebama. Potrebe različitih, raznolikih i jedinstvenih ljudi. Svjesni su da potrebe naših klijenata niti počinju niti završavaju u našoj poslovnici. Zbog toga uvijek žele biti blizu vas, unutar poslovne mreže, ali i kod kuće, u pokretu i u vašoj industriji. Naši zaposlenici, uključujući nagrađivani kontakt centar otvoren 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, uvijek su na usluzi u 132 naše podružnice, 13 komercijalnih, 8 poduzetničkih i 9 profitnih centara. Štoviše, također možete koristiti naše internetsko bankarstvo kad god želite. Naša zemlja ima ogromne prirodne resurse, kulturni kapital i ljude koji žele pridonijeti njezinom napretku. Ulaganjem u hrvatske poduzetnike pomažemo u poticanju gospodarskog rasta i poboljšanju mogućnosti zapošljavanja. Također vjerujemo u nove ideje koje ostvaruju Erste gotovinski krediti online. Kao dio našeg poduzetničkog početnog programa, novim poduzetnicima pružamo obuku, mentorstvo i zajmove. Štoviše, podržavamo nove mogućnosti i ispunjavamo zahtjeve za rastom i razvojem u svim dijelovima naše zemlje suradnjom i partnerstvom.

Erste gotovinski krediti online i NetBanking

Kako uz Erste NetBanking uspijevaju Erste gotovinski krediti online? Erste usluga internetskog bankarstva koja će pojednostaviti vaše upravljanje financijama. Poboljšana usluga Erste NetBanking za poslovne klijente, kao i redizajnirana stranica za prijavu za privatne klijente. Značajke koje donose Erste gotovinski krediti online jest jasan pregled stanja i transakcija na NetBankingu. Pregledajte stanje svih svojih računa (tekući i žiro računi, devizni računi, oročeni depoziti u domaćoj valuti i stranim valutama, zajmovi u domaćoj valuti i stranim valutama). Besplatno upravljajte i planirajte svoje prihode i troškove koristeći jednostavne i napredne mogućnosti upravljanja. Nalozi za plaćanje u eurima i stranim valutama su dostupni. Platite račune, prenesite sredstva između računa i iskoristite naše niske naknade za usluge. Primite račune u elektroničkom obliku u aplikaciji NetBanking i platite ih jednim klikom. Štedni račun možete otvoriti putem interneta tako da položite samo 15 eura i dodate još kad god želite. Iznos ovisi i o vama. Sanjate o kupnji novog automobila, nastavku školovanja ili posjetu egzotičnoj destinaciji? Ili vam treba dodatni novac za plaćanje naknade za registraciju automobila? Prvi korak: Počnite štedjeti s minimalnim pologom od 15 eura. Izdajte / kupite / zamijenite imovinu investicijskog fonda pomoću Erste Asset Management. Aktivirajte, deaktivirajte i izmijenite svoje Erste SMS, Erste FonBanking i Erste mBanking, našu uslugu mobilnog bankarstva. Postavljanje, prikaz i otkazivanje automatskih naloga za plaćanje. Prijavite se na internetske bankarske usluge brzo i jednostavno unošenjem četveroznamenkastog PIN-a na pametni telefon!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (638 ocjena)