Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste brzinski krediti

Što su Erste brzinski krediti i što sve trebate znati prije nego li ih uzmete?

Kako biste razumjeli što su uopće Erste brzinski krediti, potrebno je razumjeti pravni institut kredita. Naime, financijska pismenost je jedan od ključnih preduvjeta za uspješno i sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Upravo će znanje o vašim zakonskim pravima kao korisnika kredita kao i znanje o ekonomskoj pozadini i smislu ugovora o kreditu omogućiti da prepoznate osnovne mehanizme zaštite vaših prava, te da prepoznate ugovor koji će vam ići što više u korist te odaberete baš njega. Ugovor o kreditu je pravni odnos koji postoji tisućama godina. Drugi naziv za njega je još i ugovor o zajmu, a takav ugovor su sklapali još i stari Rimljani. Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako je pri tom ugovorena kamata, radi se o naplatnom zajmu, u suprotnom je riječ o besplatnom. Jedina razlika između ugovora o zajmu i o kreditu je ta što će kod kredita zajmodavac biti banka, dok kod ugovora o zajmu to može biti bilo koja fizička ili pravna osoba. U našem konkretnom slučaju, ugovorna strana je Erste Banka koja nudi Erste brzinski kredit, zajedno sa svim pojedinostima koje se takvog ugovora tiču. Upravo tako opisan pravni odnos je ono što Erste brzinski krediti u suštini jesu.

Kolko se brzo mogu dobiti Erste brzinski krediti?

Brzina dobivanja kredita je jedan od ključnih preduvjeta koji će utjecat na vašu volju pri sklapanju ugovora o kreditu kod baš te banke. Naime, moderan način življenja nerjetko nas dovede u situacije u kojima nam je potrebna gotovina brzo kako bi zadovoljili svoje određene financijske potrebe. S obzirom da nemate dane na raspolaganju koje možete nepotrebno gubiti, potrebna vam je gotovina odmah. Upravo Erste brzinski krediti nude brzu realizaciju ugovora. Naime, Erste brzinski krediti se mogu dobiti online uz svega nekoliko jednostavnih koraka. Sve što će vam trebagti je George aplikacija instalirana na mobitelu. Možete dobiti kredit u iznosu do 10000 eura po fiksnoj kamatnoj stopi od 6. 09% uz svega par koraka. Brzina odobrenja kredita naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Stoga ako imate dobru kreditnu sposobnost, kredit možete dobiti već u istom danu! Zahtjev ćete podnijeti putem spomenute George aplikacije. U njoj ćete pratiti potrebne korake i uspješno ishoditi toliko željeni kredit!

O čemu će ovisiti brzina kojom se Erste brzinski krediti mogu dobiti?

Kao što smo spomenuli u prvom poglavlju, zajmodavac će zajmoprimcu dati u vlasništvo stanovitu količinu novca s nadom da će mu on taj novac nakon određenog vremena vratiti. Zajmodavac se mora pouzdati u tu činjenicu, jer u protivnom će izgubiti novac. Kako bi zajmodavac bio siguran da će zajmoprimac vratiti novac, zajmodavac će analizirati zajmoprimca prije sklapanja ugovora kako bi se osigurao da zajmoprivac ima dovoljno primanja i imovine iz koje se dug može naplatiti. Upravo će o kreditnoj sposobnosti ovisiti brzina kojom se Erste brzinski krediti mogu dobiti. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate stabilan postao i dobra mjesečna primanja. Naravno, ako imate visoka primanja onda vam ne bi ni trebao kredit. Stoga vam primanja neće biti jedini faktor koji će podići vaš kreditni rating, nego će na to utjecati i nepokretna imovina koju imate, vaše ponašanje kao dužnika odprije (jeste li na vrijeme vraćali kredit i sl. ). Erste brzinski krediti se lakše mogu dobiti i ako ponudite određena sredstva osiguranja kredita poput jamaca.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (640 ocjena)