Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka gotovinski krediti

Erste banka gotovinski krediti, potreba za kreditima

Gotovo svakodnevno mnoga kućanstva se suočavaju s nekim oblikom financijskog problema. Živimo u dobu kada nažalost dvije plaće nisu dovoljne kako bi pokrile sve troškove života, a naravno troškovi se uvijek nekako nađu. Planiranje mjesečnih troškova ponekad vodi do situacije preživljavanja iz mjesec u mjesec i mnogima ne ostavlja prostor da si priušte ponekad ono što žele. Kada ovakve situacije postaju nesnošljive, tada se razmatra uzimanje kredita. Ono što je ključno kod uzimanja bilo kojeg kredita je činjenica da morate pronaći kredit koji je povoljan i koji odgovara vašim potrebama, i upravo tu vam od pomoći može biti Erste banka gotovinski krediti. Uvijek je poželjno istražiti više vrsta i opcija kredita. Nije bitno da li kredit dižete prvi put ili vam je ovo novi kredit, ako želite kredit u eurima i ne želite dodatne troškove i naknade koje dolaze s dužim rokovima otplate, onda su Erste banka gotovinski krediti ono što tražite.

Erste banka gotovinski krediti, prednosti Erste kredita

Dobar financijski plan je poželjan kako bi se znalo s koliko novaca vi možete raspolagati. Današnje tržište kredita prepuno je opcija koje uvijek naglašavaju kako su upravo ona najbolje rješenje i na nekoga tko prvi put podiže kredit ovo može djelovati zbunjujuće. Mnogi se odlučuju na uzimanje jednostavnog kredita s fleksibilnim uvjetima. Erste banka gotovinski krediti spadaju u nenamjensku vrstu kredita koji mogu poslužiti za bilo što, možete ga iskoristiti u bilo koje svrhe bez suvišnih pitanja. Ovaj oblik kredita je danas postao definitivno najtraženiji na tržištu, ali uvjeti i ponuda se svakako razlikuju od banke do banke. Koje prednosti nude Erste banka gotovinski krediti? Erste gotovinski krediti se realiziraju bez naknade za obradu uz ispunjen online zahtjev, nude mogućnost ugovaranja opcije s prijevremenom otplatom bez dodatnih troškova, krediti mogu biti u eurima, iznos novaca koji možete zatražiti je do 10000 eura, fiksna kamatna stopa od 6, 09%, brza odobrenja i realizacija, manje dokumentacije. Sve su ovo prednosti radi kojih mnogi uzimaju gotovinski kredit upravo u Erste banci.

Erste banka gotovinski krediti, za male i velike snove

Kada posjetite Erste web stranicu prvo pod ponudom gotovinskih kredita ćete vidjeti rečenicu „Za male i velike snove“, ovime vam Erste banka gotovinski krediti žele dati do znanja da niti jedan san nije neostvariv uz njihovu ponudu kredita. U ponudi Erste banka krediti stoje; Nenamjenski gotovinski krediti eurima, i gotovinski kredit za umirovljenike. Gotovinski kredit u eurima se dobiva bez dodatnih instrumenata osiguranja, nema troškova za obradu kredita i rok otplate doseže 10 godina. Nenamjenski kredit u eurima se dobiva uz potpisivanje kreditnog ugovora za valutu euro, također nema troškova obrade kredita, nudi se izbor fiksne ili promjenjive kamatne stope, otplaćuje se također maksimalno 10 godina. Gotovinski kredit za umirovljenike se dobiva uz uvjete da je otplaćen do 78 godina starosti klijenta, fiksna kamatna stopa je tijekom cijele otplate, dobivaju ga svi umirovljenici koji imaju minimalnu mirovinu od 200 eura. Kao što vidite iz priloženog Erste banka je banka koja je prilagođena i mlađim i starijim generacijama. Zato kada razmatrate uzimanje kredita, razmotrite ponudu Erste banka gotovinski krediti.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (697 ocjena)