Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za umirovljenike

Kredit za umirovljenike, potvrda o mirovini i osobna iskaznica dovoljni

Većina banaka ima posebne uvjete za kreditiranje umirovljenika koje se odnose na dob umirovljenika, visinu mirovine i opće imovno stanje ako tražite kredit u većem iznosu, jer je za veće kredite potrebna garancija ili zalog. Svi krediti za umirovljenike su uglavnom kratkoročni euro krediti zbog svih navedenih razloga. Kredit za umirovljenike ipak možete dobiti i na jednostavniji način samo uz odrezak od mirovine i osobnu iskaznicu i to online putem. Dok su u bogatom, razvijenom svijetu umirovljenici najbolji potrošači, u Hrvatskoj su umirovljenici u većini slučajeva niske platežne moći, ali ih krasi vrlina urednih platiša, zato i zaslužuju da im se pomogne kada im kredit treba. Kredit za umirovljenike se diže iz potrebe, a ne iz luksuza, često za spas od ovrhe ili zatvaranje nekog starog duga koji se više ne može odgađati. Često ih zdravstveni razlozi navedu da uzmu kratkoročni gotovinski kredit koji uvijek ažurno i na vrijeme otplate, zahvalni što su uopće mogli dobiti kredit.

Kredit za umirovljenike koji su blokirani i kojima ga nijedna banka neće odobriti

Umirovljenici koji su spletom okolnosti završili pod ovrhama jadikuju i misle da im više nitko ne može pomoći. Djeca bez posla, mirovina blokirana i misle da im nema spasa ni pomoći. Istina je bitno drugačija, umirovljenici mogu dobiti kratkoročni kredit na ostatak prihoda koji im se isplaćuje na zaštićeni račun, a ako im se tom iznosu pribroji invalidnina, pomoć treće osobe, neki honorari možda, njihova osnovica za kredit osjetno poraste. Kredit za umirovljenike koji su blokirani i kojima ga nijedna banka neće odobriti se može dobiti i odobrava se na ostale prihode. Bilo bi pretužno i nehumano ne pomoći ljudima u nevolji samo zato što su u mirovini i što su spletom okolnosti završili u blokadi. Nije lako živjeti na margini života kada ti nitko ne želi pomoći. Kredit za umirovljenike ponekad su samo premosnica dok ne prodate nekretninu koju već dugo prodajete ili auto koji više ne vozite, samo nikako da dočekate kupca.

Kredit za umirovljenike, gotovina na ruke uz zalog neke imovine

Ima i imućnih umirovljenika, ali je sva vrijednost njihove imovine u nekretninama. Takvi često trebaju i veće kredite, mirovina im je čista i neopterećena, ali nedovoljno visoka za veći kredit, no ako dodate neki imovinski zalog i to je moguće. Kredit za umirovljenike se može dobiti pod drugačijim i fleksibilnijim uvjetima od ostalih kreditni paketa na kreditnom tržištu. Treba se samo informirati na službenim web stranicama o uvjetima kreditiranja umirovljenika, izabrati najpovoljniju ponudu, predati zahtjev i pričekati odobrenje i uplatu odobrenih sredstava na vaš osobni račun. Dovoljno je tužno što većina umirovljenika jedva preživljava od svojih mirovina, a prestrašno bi bilo da im nitko ne odobri kratkoročni kredit kada ga trebaju. Kredit za umirovljenike su povoljni, kreirani prema potrebama i mogućnostima umirovljenika, kamate su također povoljne, a tako se prilagođavaju i rokovi otplate jer se nastoji doći do izračuna mjesečne rate otplate koja neće bitno opteretiti mjesečna primanja, kućni budžet i kvalitetu života.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (667 ocjena)