Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Bankovne pozajmice online

Kako odabrati dobre bankovne pozajmice online

Veliki je broj prednosti kada novac posuđujete bankovne pozajmice online. Sve ih možemo svesti na pridjev brzo. Registracija na web stranici, ugovaranje i isplata novca, sve ide jako brzo uz minimalno potrebne dokumentacije. Ono na što bi trebalo obratiti pozornost su uvjeti koje zajmodavci postavlja pred vas. Nije svejedno kolika je kamatna stopa, koliki je iznos naknade za obradu zahtjeva itd. Dakle birajte one zajmodavce koji ne naplaćuju obradu zahtjeva i koju imaju najnižu kamatnu stopu za zajam. Prije nego odaberete zajmodavca, provjerite dostupne podatke o zajmodavcu, kako bi se zaštitili od prevare. Bankovne pozajmice online, odnosno iznos zajma neka bude primjeren vašim mogućnostima. Dakle zajmove uzimajte isključivo u nuždi, a otplatni plan složite tako da ćete ga bez problema vraćati kroz ugovoreni broj mjeseci. Ako unatoč tome zapnete sa vraćanjem zajma, zajmodavci vam omogućuju i odgodu otplate. Odgodu otplate dogovorite sa agentom, jer bi se u protivnom mogli naći u dodatnim problemima, u vidu ovrhe. Zbog toga sa zajmovima uvijek budite oprezni.

Kako se prijaviti za bankovne pozajmice online

Zajam osiguran na rate je s fiksnom kamatnom stopom koji se može koristiti za kupnju ili refinanciranje vaših rekreacijskih potreba, poput broda ili motocikla. Popis pojedinosti potražite u nastavku za popis svih naših mogućnosti osiguranja. Niska fiksna kamatna stopa je zajamčena kod bankovne pozajmice online, tu je: financiranje vozila za rekreaciju i predvidive mjesečne isplate. Zaduživanje ne mora biti neodoljivo iskustvo. Imamo mnoštvo korisnih članaka, kalkulatora zajma i drugih alata za olakšavanje postupka. Upravljajte svojim računom putem interneta i ugovortite bankovne pozajmice online kada želite putem mobilnog bankarstva, internetskog bankarstva putem Bill Paya i pristupa preko 1900 bankomata u 15-uslužnom području regije.
Obrazovani, iskusni stručnjaci pomoći će vam da pronađete odgovarajući zajam za vas, a zatim ćete uživati ​​u nagrađivanoj korisničkoj službi putem podružnice, putem interneta, putem telefona, na Facebooku, ili čak na VTM-u. Mnoge poslovnice banaka vjeruju u povratak našim zajednicama podržavajući lokalne organizacije i donirajući svoje vrijeme i talente. Čak suradnicima svake godine dajemo plaćeni slobodni dan da volontiraju s ciljem po njihovom izboru.

Bankovne pozajmice online Zagrebačka banka

Zagrebačka banka po mnogoćemu vodeća je banka u Hrvatskoj, pa je tako i u uvođenju novih tehnologija u poslovanje. Jedna od pogodnosti koje vam nudi je i online predaju zahtjeva za pozajmice. Predavanjem online zahtjeva za bankovne pozajmice online štedite jako puno vremena i izbjegavate čekanje u poslovnici. Za ovu vrstu predavanje zahtjeva morat ćete biti klijent banke i potrebna je registracija na web stranici banke. Nakon što predate zahtjev u kojem ćete ispuniti koji iznos pozajmice želite i na koji rok vraćanja, bankar će vaš zahtjev obraditi istoga dana. Ako vas procijeni da ste kreditno sposobni, dobit ćete termin u najbližoj banci za realizaciju bankovne pozajmice online. U pravilu od predaje zahtjeva do isplate prođe par dana, što je odlično za situaciju u kojoj vam hitno treba novac. Na web stranici banke možete pronaći i razne druge alate koji vam mogu pomoći u odabiru novčanog proizvoda i pozajmice. Kreditni kalkulator kao i online podrška dostupni su vam na web stranici Zagrebačke banke.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (683 ocjena)