Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice online

Pozajmice online – najlakše rješenje do brzog novca

Velika prednost današnjeg modernog doba je što su mnoge stvari postale dostupne i online. Tako za primjer možete ugovoriti svoje pozajmice online bez potreba odlaska u poslovnicu banke. Prije ako ste htjeli sklopiti ugovor za kredit morali ste prikupiti hrpu raznih dokumenata te posjetiti vašega bankara više puta. Sada više nema potrebe od kada su se pojavile online banke i kreditne kuće koje vam pružaju mogućnost da dobijte ono što vam treba i online.

Pozajmice online – do novca bez odlaska u banku

Pozajmice online su zadnjih desetak godina postale jako popularne među ljudima zbog svojih prednosti koje nudi klijentima. Zbog svoje mogućnosti da ih možete ugovoriti online omogućuje ljudima da nikad brže i jednostavnije dođu do novca koji im je jako potreban. Svima nam se može dogoditi da nam ponestane novca onda kada nam najviše zatreba. Lako moguće su i nenadani troškovi koji se mogu dogoditi tokom tekućeg mjeseca što vaša plaća možda ne može pokoriti, a već ste svoju ušteđevinu potrošili na nešto drugo. U takvim situacijama morate ostati hladne glave i znati što vam je činiti dalje. Upravo vam pozajmice mogu itekako po moći kako biste što prije riješili bilo kakve manje financijske probleme.

Pozajmice online – isplata gotovine u 15 minuta

Pozajmice online možete ugovoriti od bilo kuda kada god vama to zatreba. Bilo da se vozite u vlaku, imate pauzu tokom posla ili ispijete svoju jutarnju kavu u vašemu domu, možete poslati svoj zahtjev za pozajmicu od bilo kuda preko svojeg pametnog telefona. U samo par klika im pošaljete ispunjeni obrazac te svu potrebnu dokumentaciju na njihov email ili faks. U kratkom roku će vam se javiti kako bi vas obavijestili o odobrenju. Novac će vam sjesti na vaš tekući račun isti radni dan već za 15 minuta.

Pozajmice online – pozajmice prilagođene prema vašim potrebama

Svoje pozajmice možete prilagoditi prema vašim potrebama i mogućnostima. Prilikom slanja zahtjeva za pozajmicu možete navesti koliki iznos vam treba te koji rok otplate vama najviše odgovara. Ujedno, pozajmice su nenamjenske, što ih čini idealnim jer ih možete upotrijebiti za bilo što. Bilo da vam treba novac za rješavanje neplaćenim računa, podmirenja prošlih dugovanja ili popravak u vašemu domu ili automobilu, pozajmice online će vam omogućiti da svoje probleme sanirate brzo i bezbolno. Omogućuju vam da diskretno dođete do novca bez da morate pitati svoju obitelj ili prijatelja za posudbu novca, jer znamo da nikome to nije jednostavno. Stoga ako vam hitno treba novac, onda vam preporučamo pozajmice!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (514 ocjena)