Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko krediti za umirovljenike

Doznajte sve o Addiko krediti za umirovljenike

Umirovljenici spadaju u financijski najranjiviju skupinu građana. Male mirovine, veliki životni izdatci i potrebe, naročito kada na red dođu i zdravstveni problemi. Zato su tu Addiko krediti za umirovljenike, upravo kako bi si mogli popraviti budžet i omogućiti bolju kvalitetu života. Velika ponuda na tržištu često zbunjuje umirovljenike, a strah od neizvjesnosti dodatno pojačava osjećaj da naprosto nema izlaza iz problema. Potrebno je zato dati si vremena i prostora da odaberete najbolje za sebe, neka vas sitna slova ne zabrinjavaju. Bolje je polako skupljati informacije, te pregledati sve ponude, nego nabrzinu nešto napraviti zbog toga što ste pritisnuti problemima. Kvaliteta ponude i jednostavan postupak su razlog zašto se Addiko krediti za umirovljenike izdvajaju iz gomile. Naprosto nema komplikacija niti ogromne količine papirologije koju morate skupljati tjednima da bi uopće mogli predati zahtjev za kreditom. Ovdje to nije slučaj, nema skrivenih troškova i sitnih slova koji vas ulove u zamku iz koje se više ne možete izvući. Dovoljna je osobna iskaznica i IBAN tekućega računa, potvrda o mriovini ukoliko želite kredit malo većeg iznosa.

Preporučamo Addiko krediti za umirovljenike

Najbitniji razlog zašto su Addiko krediti za umirovljenike najbolji izbor kada vam hitno treba veća svota novaca, je upravo minimalistički postupak dobivanja kredita. Zahtjev možete poslati i putem interneta, ukoliko se služite istim, ako ne može vam pomoći bliska osoba. Osobni dolazak u poslovnicu može biti nepraktičan iz više razloga- potrebno je izdvojiti više vremena, morate voditi raluna o parkiranju i čekanju u redu u banci kako biste samo zatražili kredit. Zašto biste morali komplicirati stvari kada sve može biti puno jednostavnije, dapače, upravo iz udobnosti vašeg doma! Pristupnica, odnosno zahtjev se popunjava sa osnovnim podacima, te uz to još dodate fotografiju osobne ili kopiju osobne. Obrada kreće vrlo brzo po primitku zahtjeva, te ukoliko je sve ispunjeno kako treba, odobrenje stiže unutar pola sata do sat vremena od slanja zahtjeva. Kada su u pitanju Addiko krediti za umirovljenike, i sam postupak isplate je maksimalno pojednostavljen. Sve ispalte se vrše na tekući račun, zato je veoma važno da upišete točan IBAN, i naravno, da vaš tekući račun nije pod blokadom. Inače odobrena, isplaćena sredstva nećete moći koristiti ukoliko je račun pod blokadom.

Odlični uvjeti i brza isplata u sklopu Addiko krediti za umirovljenike

Kako biste vodili opušten i miran život, najbitnije je da imate uredne financije. Kako bi vaš budžet bio komotniji, tu su Addiko krediti za umirovljenike. Ako imate potrebu renovirati svoj dom ili si priušititi neko egzotičnije putovanje, zatražite kredit još danas. Cijeli život mukotrpno stvarate i došlo je vrijeme da si priuštite nešto za svoj gušt. Nenamjenski gotovinski krediti koji su kreirani posebno za umirovljenike, mogu se trošiti prema izboru, što znači da nikome ne mroate pravdati na što je novac potrošen. Osim što je postupak odobrenja brz i jednostavan kada su u pitanju Addiko krediti za umirovljenike, također je i plan otplate iznimno pojednostavljen. Vraćate koliko ste dobili, stoga nema straha od skrivenih dodatnih troškova i visokih kamatnih stopa. Naravno, ukoliko imate kakva dodatna pitanja ili nejasnoće, slobodno nam uputite svoja pitanja i rado ćemo vam odgovoriti. Većina kredita odobrava se na iznose do 4000 EUR, u iznimnim situacijama i do 4000 EUR. Rok otplate je u prosjeku od godinu dana do godinu i pol, ovisno prema vašim mogućnostima i potrebama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (608 ocjena)