Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko krediti

Addiko krediti u Hrvatskoj

Addiko krediti nedavno su se pojavili u Hrvatskoj i već imaju respektabilan broj klijenata. Svakim danom broj zadovoljnih klijenata raste, a jedan od vodećih razloga su brzina ugovaranja i povoljni uvjeti. Nekadašnju štednju i financiranje isključivo iz viška novca, potpuno je zamijenilo kreditiranje svih potreba, projekata i slično, bilo da se radi o privatnoj osobi ili poslovnom subjektu. Toj promjeni trenda prethodilo je nekoliko promjena na tržištu rada i novca. Možemo reći kako je slobodnog novca sve više, pa se banke trude taj novac plasirati svojim klijentima, na način da pojednostavljuju proceduru i uvjete za dobivanje kredita. Rast životnog standarda u Hrvatskoj, „olabavio“ je i banke pa one sada po povoljnijim uvjetima posuđuju novac. Addiko krediti jedni su od najpopularnijih i Addiko banka se dodatno potrudila kako bi svojim postojeći i budućim klijentima ponudila veliku lepezu novčanih proizvoda. Addiko gotovinski krediti perjanica su cijele ponude navedene banke i svatko će naći rješenje za sve svoje potrebe. Osim toga, sa Addiko bankom možete ugovoriti i razna osiguranja i štednju.

Addiko krediti za nenamjensku potrošnju

Kao što smo već naveli Addiko krediti, nenamjenske prirode najpopularniji su i najtraženiji na tržištu. U ponudi postoje tri vrste gotovinskih kredita. Možete birati između standardnih Addiko kredita, Addiko blic i Addiko blic plus krediti. Addiko krediti u sve tri varijante dostupni su u kunama i eurima, ovisno o vašim osobnim preferencijama. Standardni Addiko kredit možete realizirati u iznosu do 5000 eura, Addiko blic kredit do 10 000 eura a Addiko blic plus do iznosa od 35 000 eura. Addiko blic kredit ima posebnu pogodnost i prednost u tome što ga je moguće ugovarati putem interneta ili virtualne poslovnice, pa ćete gotovo sve vezano za kredit odrađivati iz udobnosti vlastitog doma. Ovu vrstu kredita moguće je realizirati i ako niste klijent banke uz kamatnu stopu od 6, 60 posto za valutu euro ili 6, 90 posto za kunske kredite. Rok otplate birate po vlastitim mogućnostima i to u roku od 2 do 10 godina.

Addiko krediti i ostala ponuda Addiko banke

Addiko krediti nisu jedina stvar koju vam nudi Addiko banka. Addiko krediti jesu najtraženiji, ali sa ovom bankom možete ugovoriti razne vrste osiguranja ili štednje. Kao opcija nude vam se razne kartice po računima u banci. Što god odabrali Addiko banka prava je opcija za vas. Ono što treba pripaziti kod ugovaranja kredita su uvjeti i otplatni plan. Vrhunski bankari pomoći će vam izračunati optimalni otplatni plan, međutim oni ga računaju samo na temelju brojeva i trenutne situacije. Vi ćete najbolje znati koje su vaše realne mogućnosti i u skladu sa tim birajte kada ćete uzimati kredit i u kojem iznosu. Kredite uzimajte isključivo kada vam je potrebno, a otplatnog plana držite se precizno. Nepoštovanje ugovorenog može dovesti do blokade računa i ovrhe, a to svakako treba izbjeći i zbog budućih kredita i procjene vaše financijske i kreditne sposobnosti. U slučaju da zapnete sa plaćanjem mjesečnih obveza, obratite se Addiko banci i dogovorite period odgode plaćanja obveza dok ne stabilizirate financije.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (632 ocjena)