Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka krediti

Addiko banka krediti – krediti za sve vaše potrebe

U današnje vrijeme s sve većim financijskim problemima sve više i više ljudi se nalazi u teškim problemima iz kojeg ne vide izlaza. Najčešće male plaće nisu dovoljne da pokriju sve životne troškove koje iz godinu u godinu samo rastu dok plaće padaju. Addiko banka kredit dolazi kao savršeno rješenje kada je vama najgore. Addiko banka krediti dolaze po povoljnim uvjetima i nude vam jednostavan pristup sredstvima kada god vama to treba.

Addiko banka krediti – jednostavna procedura ugovaranja kredita

Addiko banka krediti dolaze u dvije varijante kao Addiko banka Blic Kredit i Blic Kredit Plus, ovisno o vašim potrebama i mogućnostima. Addiko Blic Plus kredit se izdaje na veće iznose u eurima, te su dostupni za postojeće i nove klijente s obvezom prebacivanja vaših primanja kod njih u roku od 60 dana. Addiko Blic kredit se izdaje na manje iznose u kunama ili eurima, dostupni su isto za nove i već postojeće klijente no nemate obvezu prebacivanja vaših primanja kod njih u banku. Za razliku od Blic kredit Plus, Blic kredit možete realizirati i u njihovoj Virtualnoj poslovnici bez potrebe odlaska u poslovnicu.

Addiko banka krediti – brza isplata novca

Addiko banka krediti možete vrlo jednostavno ugovoriti bez jamca, sudužnika ili depozita. Addiko banka kredit možete ugovoriti i online preko njihove virtualne poslovnice gdje vam omogućavaju da brzo i jednostavno bez potreba odlaska u poslovnicu možete dobiti kredit kada vama to najviše treba. Njihovi krediti su najčešći izbor mnogih građana pošto imaju najpovoljnije uvjete i brzu isplatu gotovine. Mogu vam znatno pomoći u rješavanju prošlih dugovanja kojima je došlo vrijeme da se saniraju, renoviranju vaše kuće ili plaćanje popravka na vašemu automobilu, uplaćivanje putovanja za vašu obitelj ili pak jednostavno želite si popraviti vašu financijsku stabilnost u kućanstvu.

Addiko banka krediti – online zahtjevi za kredit

Addiko banka krediti su dosada pomogli mnogim ljudima koji su se našli u lošoj financijskoj situaciji. Njihovi krediti vam zaista mogu biti spas u zadnji čas kada mislite da ste izgubili svaku nadu. Pojednostavili su proces sklapanja ugovor za kredit te su ujedno smanjili broj potrebne dokumentacije koja će vam pritom trebati za ugovaranje kredita. Addiko banka kredit je nenamjenski kredit, što znači da možete trošiti sredstava na što god vi želite. Zašto ne biste si poboljšali vaše financijsko stanje ako znate da to možete. Zato ugovorite već danas svoj kredit i počnite živjeti život onako kakov i to želite.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (528 ocjena)