Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank hr

Jeste li čuli za stranicu Ferratum bank hr?

Ako ste se ikada našli u poziciji da vam je potreban brzi online kredit, onda je dobra vjerojatnost da ste se susreli sa stranicom Ferratum bank hr. Znate li o čemu je riječ? U nastavku ćemo vam probati razjasniti sve nejasnoće. Najprije morate znati da je Ferratum bank firma koja ustvari nije banka poput drugih banaka na tržištu koje imaju odobrenje HNB-a za pružanje bankarskih usluga, već je riječ o firmi kao i svakoj drugoj. Upravo zato što takve firme koje nisu banke ne podliježu kontroli HNB-a morate biti posebno oprezni pri sklapanju ugovora o kreditu. Neovisno o tome radi li se o Ferratum Bank hr ili nekoj drugoj firmi koja pruža usluge kreditiranja, svakako najprije provjerite u sudskom registru da li takva firma postoji ili ne. Ukoliko takva firma ne postoji, ili je pak brisana iz sudskog registra ili u stečaju, naravno da nećete sklopiti ugovor o kreditu.

Brzi online krediti na stranici Ferratum bank hr

Ako vas privlači Ferratum Bank hr krediti, svakako najprije trebate proučiti ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se prvenstveno odnosi na odredbe poput iznosa na koji vam je odbren kredit, visine kamatne stope ili pak roka otplate. (pri tom vodite računa koja je zakonski najviše dopuštena kamatna stopa), ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji takva naknada koju morate platiti ako ne isplatite kredit u ugovorenom roku, i ako ta naknada iznosi više od 15 % od iznosa kredita kojeg ste dobili, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Brzina kojom će Ferratum bank hr odobriti kredit ovisit će i o vašoj kreditnoj sposobnosti, stoga svakako vodite računa o tome da ste sposobni vratiti ugovoreni iznos kroz rok otplate. Točnije vodite računa o tome da nakon što podmirite svoje kreditne obveze imate i dalje dovoljno sredstava za život i zadovoljavanje vaših ostalih potreba.

Preduvjeti za dobivanje online kredita na stranici Ferratum bank hr

Ako želite dobiti kredit na stranici Ferratum bank hr, trebat ćete ispuniti određene obveze. Najprije, trebat ćete uslikati svoju osobnu iskaznicu, te vašu bankovnu karticu. Svakako prilikom slikanja bankovne kartice sakrijte troznamenkasti broj na poleđini vaše kartice. To je sigurnosni pin koji nitko ne bi trebao vidjeti. Nadalje, Feratum bank hr će se potom upustiti u procjenu vaše kreditne sposobnosti. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate stabilan postao i dobra mjesečna primanja. Međutim, no samo po sebi neće biti dovoljno, već će biti potrebno i ugovoriti određeni instrument osiguranja tražbine poput jamstva. Jamac će u slučaju da vi niste sposobni vratiti dug na vrijeme, vratiti taj dug umjesto vas. Stoga svakako vodite računa da jamca birate isključivo vi i da je to osoba od vašeg povjerenja. Ako Ferratum bank hr zadovolji sve kriterije koje smo prethodno naveli, sklopite u govor o kreditu!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (534 ocjena)