Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za obrazovanje i školarinu

Krediti za obrazovanje i školarinu, potreba za kreditom

Potreba za kreditom postaje sve češća i u mladima koji žele usavršiti svoje obrazovanje i tako krenuti u svijet odraslih. Kvalitetno obrazovanje je danas jako cijenjeno, zato ne čudi odluka da gotovo svi mladi danas idu na fakultete. Planovi za obrazovanje su lijepi u teoriji, no nažalost u praksi mnogi mladi su suočeni sa znatnim troškovima studija i tu su često primorani odabrati između posla ili studija. Studiranje podrazumijeva veliko financijsko ulaganje i često za njega je potrebna dobra financijska strategija. Krediti za obrazovanje i školarinu postali su dosta traženi krediti za mlade, ovi krediti spadaju u najprilagođenije kredite s raznim rokovima otplate kao mogućnost da se pomogne studentima da završe studij bez brige. Naravno, razni su uvjeti u raznim bankama, kreditnim institucijama i kreditnim kućama. Student mora biti dobro upoznat s troškovima studiranja prije nego se odluči na proces krediti za obrazovanje i školarinu, jedino će tako pronaći odgovarajući kredit na tržištu po svojoj mjeri.

Krediti za obrazovanje i školarinu, popularnost kredita

Krediti za obrazovanje i školarinu postaju sve popularniji iz godine u godinu, i studentski krediti se zapravo nalaze na top tri najtraženijih kredita zadnjih godina. Obrazovanje se čini kao jednostavna stvar, ali u praksi je nažalost situacija mnogo složenija. Problem najčešće nastaje kada se studiranje krene kositi s poslom kojeg mnogi studenti rade kako bi mogli plaćati studij. Mnogi poslodavci nažalost još dan danas ne razumiju navedeno, tako da su studenti često stavljeni pred zid, ili posao ili studij. Krediti za obrazovanje i školarinu je opcija na koju se odlučuju mnogi studenti koji nemaju drugi vid financijske potpore. Mnogi studenti imaju sreće pa im roditelji mogu uskočiti i tako pomoći pri financiranju studija, no mnogi isto tako nisu te sreće. Studentski krediti se nude u manjim novčanim iznosima, možete birati kako želite da se kredit isplaćuje i isto tako možete birati kada ćete navedeni kredit vračati. Popularnost ovih kredita je upravo zato što otplata može krenuti tek po završetku studija, naravno ima i opcija gdje otplata može krenuti odmah.

Krediti za obrazovanje i školarinu, gdje odabrati kredit

Bilo da želite kredit za obrazovanje i školarinu podići u banci, kreditnim institucijama ili kreditnim kućama, izbor je na vama. Naš savjet je da radi brojnih mogućnosti vezano za otplate odaberete banke, koju banku to je vama na izboru. Studentski krediti se ne razlikuju previše od banke do banke, no ponekad i manje razlike čine na kraju veliku cjelinu. Što uključuju krediti za obrazovanje i školarinu? Uključuje financiranje školovanja i troškova života za vrijeme vašeg studiranja. Prednosti ovakvih kredita je otplata nakon završetka vašeg školovanja, mogućnost odgode plaćanja prve rate do 18 mjeseci nakon završetka vašeg školovanja, mogućnost financiranja troškova vašeg života za vrijeme dok studirate u Hrvatskoj ili možda inozemstvu, moguće uvećanje iznosa kredita ako je potrebno za kupnju stručne literature. Mnoge banke znaju kako je školovanje pametna investicija i zato studentski krediti obuhvaćaju sve gore navedeno. Odluka o školovanju nikada ne bi smjela biti u drugome planu, kako bi zapravo ova odluka bila uvijek na prvom mjestu dostupni su razni krediti za obrazovanje. Krediti za obrazovanje i školarinu su krediti koji će danas odrediti vašu budućnost.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (622 ocjena)